Έγκυος μπήκε στον ΕΦΚΑ για την άδεια μητρότητας και της είπαν ότι είναι… άντρας

Αθάνατο ελληνικό δημόσιο! Μαραθώνιος ραντεβού και δικαιολογητικών για να πείσει ότι είναι γυναίκα!

Must Read

Αντιμέτωπη με το μπάχαλο στο αθάνατο ελληνικό δημόσιο βρέθηκε μια γυναίκα που διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και επισκέφθηκε την πλατφόρμα προκειμένου να ενημερωθεί για την άδεια μητρότητας.

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, όταν μπήκε στην πλατφόρμα, συνειδητοποίησε ότι την είχαν καταχωρημένη ως… άντρα:  «Το είδα στα ατομικά μου στοιχεία στον ΕΦΚΑ. Μου έβγαλε αυτοματοποιημένο μήνυμα στην πλατφόρμα maternity, το όποιο έγραφε πως το επίδομα αφορά πολίτες γυναικείου φύλου», ανέφερε η Μαρία Πιτσιδήμου μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Φυσικά, η ίδια προσπάθησε να επικοινωνήσει για να γίνει η διόρθωση του φύλλου της στα καταχωρημένα στοιχεία, ωστόσο την περίμενε… μαραθώνιος ραντεβού και δικαιολογητικών:

«Αρχικά κάλεσα το 1555 και υπήρχε ένας μαραθώνιος τηλεφωνημάτων διότι κανείς δεν γνώριζε πώς έγινε αυτό. Έκανα ένα διαδικτυακό ραντεβού, με ενημερώσανε ότι θα έπρεπε να πάω στο μητρώο του ΕΦΚΑ και να κλείσω δια ζώσης ένα ραντεβού. Ρώτησα για το ποια έγγραφα έπρεπε να έχω μαζί μου. Σχετικά με τα έγγραφα που θα έπρεπε να προσκομίσω, μου ζήτησαν εκκαθαριστικό μέχρι και πιστοποιητικό γέννησης» είπε η γυναίκα η οποία θα κληθεί να παρουσιαστεί στον ΕΦΚΑ την Παρασκευή, παρά το γεγονός ότι πλησιάζει η ώρα του τοκετού!




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This