Αεροσυνοδός θύμα ξυλοδαρμού προσπάθησε να αυτοκτονήσει και τώρα διώκεται ποινικά στο Ντουμπάι!

Αφού πρώτα υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγο της, τώρα κινδυνεύει η ίδια με φυλάκιση

Must Read

Τις τελευταίες μέρες, η Ιρλανδή αεροσυνοδός ζει έναν εφιάλτη καθώς βρίσκεται εγκλωβισμένη σε μια ξένη χώρα και δεν μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα της.

Πιο συγκεκριμένα, οπως αναφέρει η «Daily Mail», η 28χρονη, Τόρι Τάουι, που εργάζεται για την αεροπορική εταιρεία «Emirates», ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας μέσα στο σπίτι της από τον σύζυγο της. Μετά την επίθεση ο σύζυγος της Τάουι, που επίσης εργαζόταν για την αεροπορική εταιρεία Emirates, απολύθηκε από τη δουλειά του.

 

Ο δικήγόρος της αποκάλυψε ότι ο νοτιοαφρικανός σύζυγός της, την κυνήγησε  με μαχαίρι και την ξυλοκόπησε με γροθιές, προτού της πιάσει το χέρι με την πόρτα του μπάνιου, προσπαθώντας να της το σπάσει.

Η Ιρλανδή αεροσυνοδός επηρεασμένη από τον ξυλοδαρμό και την βία που της ασκήθηκε, μέθυσε και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Ευτυχώς, δεν τα κατάφερε, όμως στη συνέχεια οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου ενημερώθηκε πως θα ασκηθεί δίωξη εις βάρος της για την κατανάλωση αλκοόλ και την απόπειρα αυτοκτονίας. Από τότε ξεκινά και το μαρτύριο της 28χρονης που  προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τρόπο να επιστρέψει στην πατρίδα της, αφού οι τοπικές Αρχές έχουν «μπλοκάρει» το διαβατήριό της και δεν μπορεί να ταξιδέψει.

Η Τάουι δήλωσε: «Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο δικαστήριο την επόμενη εβδομάδα. Θέλω απεγνωσμένα να επιστρέψω στην Ιρλανδία και να αφήσω όλα αυτά πίσω μου. Ζητώ από τον Ιρλανδό πρωθυπουργό να μας βοηθήσει». Σύμφωνα με την ομάδα υποστήριξης, η κοπέλα κινδυνεύει να καταλήξει έγκλειστη σε μια φυλακή γνωστή για «παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και βασανιστήρια».

Ο Ιρλανδός πρωθυπουργός παρενέβη άμεσα

Ο Ιρλανδός πρωθυπουργός Σάιμον Χάρις, δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να βρεθεί λύση σε αυτήν την «τρομακτική» υπόθεση, έπειτα από σχετικό ερώτημα που του έθεσε η πρόεδρος του Sinn Fein, Μέρι Λου Μακντόναλντ στο ιρλανδικό κοινοβούλιο το απόγευμα της Τρίτης. Ο κ. Χάρις ευχαρίστησε την κ. ΜακΝτόναλντ που τον ενημέρωσε για το πρόβλημα και δεσμεύτηκε να συνεργαστεί με τη βουλευτή για να παρέχουν βοήθεια στην νεαρή συμπατριώτισσά τους.

Η Μακντόναλντ δήλωσε ότι μίλησε με την Ταουι και ότι η μητέρα της 28χρονης ταξίδεψε στο Ντουμπάι για να είναι μαζί της. «Η Τόρι θέλει απλώς να γυρίσει στο σπίτι της. Είναι μια γυναίκα από το Ροσκόμον και θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This