Φρίκη στη Φθιώτιδα: Πα-τέρας φέρεται να κακοποιούσε τα παιδιά του και να βίαζε την γυναίκα του!

Must Read

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τα όσα φρικιαστικά κατήγγειλε μία γυναίκα πως συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού της στην Φθιώτιδα, όπου ο σύζυγός της φέρεται να την βίαζε, ενώ χτυπούσε συστηματικά και τα τρία ανήλικα παιδιά τους.

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το βράδυ της Τετάρτης, όταν οι άνδρες της ΕΛΑΣ ενημερώθηκαν για σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας. Όταν έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, βρήκαν την μητέρα, που τους περιέγραψε με λεπτομέρειες τα όσα βίωνε η ίδια και τα παιδιά της στα χέρια του συζύγου της. Σύμφωνα με τα όσα σοκαριστικά ανέφερε, ο άνδρας την χτυπούσε και την κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ δεν δίσταζε να ξυλοφορτώνει και τα τρία παιδιά που είχαν αποκτήσει.

Ο άνδρας βρισκόταν κλειδωμένος στο σπίτι κι έτσι στην επιχείρηση για την σύλληψή του συμμετείχαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του φορέσουν χειροπέδες. Παράλληλα, στο σπίτι εντόπισαν και χασίς περίπου 150 γραμμαρίων. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This