Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό μετά από τροχαίο – Ποιος δρόμος κλείνει απόψε

Must Read

Σημαντικές καθυστερήσεις σημειώνονται στην Αττική Οδό μετά το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε, μετά τον κόμβο Ηρακλείου στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτησή της στο Χ, η Αττική Οδός αναφέρει: «Σύγκρουση οχημάτων μετά τον κόμβο Ηρακλείου στο ρεύμα προς Ελευσίνα, δεξιές λωρίδες κλειστές. Αναμένονται καθυστερήσεις».

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αττική Οδό, «αναμένονται καθυστερήσεις 15′ – 20′ από κόμβο Κηφισίας έως κόμβο Μεταμόρφωσης (έξοδο για Λαμία)».

Ποιος δρόμος κλείνει απόψε

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ στην Αττική Οδό, το βράδυ της Πέμπτης (11/07), λόγω εργασιών συντήρησης.

Συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση από την Αττική Οδό αναφέρονται τα εξής: «Κλειστός θα παραμείνει από τις 22:00 της Πέμπτης (11/7) έως τις 06:00 της Παρασκευής (12/7) ο συνδετήριος κλάδος της Αττικής Οδού από το Αεροδρόμιο προς την Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού (Κόμβος 16), στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί με προορισμό τη Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού, μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Ελευσίνα, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του Κόμβου 15, στη συνέχεια στο φανάρι της Λ. Μαραθώνος να στρίψουν δεξιά και να κινηθούν για περίπου 2 χιλιόμετρα επί της Λ. Μαραθώνος στην κατεύθυνση προς Ραφήνα έως τη διασταύρωση με την οδό Πωγωνίου, όπου θα στρίψουν δεξιά ακολουθώντας τις πινακίδες “Προς Περιφερειακή Υμηττού”, στην οποία θα εισέλθουν μέσω του Κόμβου Υ8 (Παλλήνης), χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίων.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης».

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This