Κύκλωμα εκβιαστών: Αρνείται τις κατηγορίες η Νάνσυ με τις χρυσές μίζες και τα ακριβά γούστα – Ο διάλογος με στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Η 43χρονη φερόμενη αρχηγός υποστηρίζει ότι έκανε... απλές διευθετήσεις

Must Read

Από το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησε η απολογία των κατηγορουμένων για το κύκλωμα εκβιαστών με ιδιώτες και υπαλλήλους του Δήμου Αθηναίων, το οποίο εκβίαζε καταστηματάρχες στο κέντρο της Αθήνας.

Η 43χρονη Νάνσυ από την Πάτρα, η οποία φέρεται να είναι αρχηγός του κυκλώματος αναμένεται να περάσει τελευταία το κατώφλι του ανακριτή. Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες  και λέει ότι έκανε «διευθετήσεις» με στόχο να βοηθήσει τους επιχειρηματίες να γλιτώσουν τα πρόστιμα. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι κανένας από τους καταστηματάρχες που αναφέρονται στη δικογραφία, δεν την εμπλέκει.




Νωρίτερα, απολογήθηκε στον ανακριτή ο αδερφός της, ο οποίος φέρεται να εισέπραττε τα χρηματικά ποσά από τους καταστηματάρχες. Το κατώφλι του ανακριτή πέρασαν άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι. Υπενθυμίζεται ότι χθες προφυλακίστηκαν δύο άτομα και 6 αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 43χρονη Νάνσυ, η οποία είχε αρχηγικό ρόλο και μιλούσε με τους επιχειρηματίες, εμφανιζόταν ως άτομο με πολλές διασυνδέσεις, ενώ σε διαλόγους ανέφερε ακόμα και την ΕΥΠ. Η ίδια είχε ακριβά γούστα και κυκλοφορούσε πάντα με πολλά μετρητά. Η ίδια φέρεται να έλεγε: «Εγώ έχω πάντα ρευστό, γιατί οι άνθρωποι που ανακατεύομαι, όταν λέω ότι θα γίνει αυτό, θέλω πάντα να σηκώνουν το τηλέφωνο».

Μετρητά και πανάκριβα ρολόγια

Υπενθυμίζεται ότι στην τσάντα της βρέθηκε το ποσό των 2.000 ευρώ σε μετρητά, ενώ άλλα  4.050 ευρώ βρέθηκαν στο σπίτι της. Στην κατοχή της οι αστυνομικοί βρήκαν μια συσκευή καταμέτρησης χαρτονομισμάτων, ένα σπρέι πιπεριού, λάπτοπ και τάμπλετ μάρκας Apple , μια εκτυπωμένη γνωστοποίηση καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την χειρόγραφη σημείωση “FAKE – ΠΛΑΣΤΗ” αλλά και 25 πανάκριβα ρολόγια, εκ των οποίων το ένα ROLEX. Η εντυπωσιακή και προσεγμένη Νάνσυ φαίνεται ότι έκανε χλιδάτη ζωή με ταξίδια, και νυχτερινές εξόδους.




Η 43χρονη φέρεται να μιλούσε με πρόσωπα που είχαν επιρροή, ενώ στη δικογραφία υπάρχει και διάλογος με ένα από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που εμπλέκονται στο κύκλωμα.




Στέλεχος ΠΑΣΟΚ: Πάμε ένα τριχίλιαρο;
Νάνσυ: Μμμ νομίζω δύο είναι καλύτερα εδώ.
Στέλεχος ΠΑΣΟΚ: Βάλε λίγο παραπάνω, καλοκαίρι να πάμε για διακοπές ρε. Για ένα πάνω για ένα κάτω.
Νάνσυ: Καλά θα το δω και σου λέω. Φιλάκια. Έλα μπάι γεια γεια.




Κατά πληροφορίες, η 43χρονη είχε συλληφθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν. Η πρώτη ήταν το 2009, όταν φέρεται ότι αποπειράθηκε να πουλήσει ακίνητα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος αξίας άνω των 120.000 ευρώ, παριστάνοντας τη μεσίτρια, και η δεύτερη ήταν το 2010. Τότε είχε κατηγορηθεί για υπεξαίρεση διότι, ως εργαζόμενη σε γραφείο γενικών ασφαλίσεων, φέρεται ότι υπεξαίρεσε το χρηματικό ποσό των 124.831,38 ευρώ. Τέλος, είχε «μυήσει» στην παρανομία και τον αδελφό της, ο οποίος παραλάμβανε τις «χρυσές» μίζες από τη δράση της οργάνωσης, δηλαδή τα χρήματα που παρέδιδαν οι επιχειρηματίες για να μην τους βεβαιώνονται πρόστιμα, και στη συνέχεια τα έκρυβε στο σπίτι της μητέρας τους!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This