Την διαγραφή του Χρήστου Σπίρτζη ζητούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – «Λειτουργεί με ατομική ατζέντα»

Τον κατηγορούν για αντικαταστατική και αντικομματική συμπεριφορά

Must Read

Σωρεία αντιδράσεων έχει προκαλέσει η στάση του Χρήστου Σπίρτζη με δημόσιες δηλώσεις κατά του Στέφανου Κασσελάκη και διαρκή παρουσία στα τηλεοπτικά κανάλια. Την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής του από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ  ζητούν 70 μέλη του κόμματος από τον πρόεδρο του κόμματος.

Τα μέλη κατηγορούν τον Χρ. Σπίρτζη για αντικαταστατική και αντικομματική συμπεριφορά, καθώς λειτουργεί με ατομική ατζέντα «αμφισβητώντας ανοιχτά τόσο την εργασία του νεοεκλεγέντου Προέδρου όσο και την δυνατότητα του ΣΥΡΙΖΑ να αποδώσει την κυρίαρχο πόλο που θα αμφισβητήσει την κυριαρχία του Κ. Μητσοτάκη».

«Αυτές οι ενέργειες πληγώνουν τόσο την ενότητα του κόμματος όσο και το φρόνημα των χιλιάδων μελών και απλών φίλων του κόμματος, σε μια περίοδο που η παράταξη προσπαθεί να ορθοποδήσει, από την τελευταία διάσπαση» επισημαίνουν στην επιστολή τους.

«Με αυτή μας την επιστολή, εμείς τα απλά μέλη, η βάση του Σύριζα – ΠΣ, βάζουμε τέλος στην περίοδο σιωπής και ανοχής υπονομευτικών και διαλυτικών συμπεριφορών. Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχτούμε παρόμοιες συμπεριφορές υπονόμευσης του κόμματός μας, υπονόμευσης της ενότητάς μας, παραβίασης του καταστατικού μας και περιφρόνησης της βούλησης της βάσης των μελών, των φίλων και των ψηφοφόρων μας» καταλήγουν.

Τα… τρολ του Σπίρτζη

Την Πέμπτη το πρωί, ο Χρήστος Σπίρτζης δήλωσε στο ΟΡΕΝ:

«Υπάρχουν εθελοντές που ασχολούνται με το διαδίκτυο και συγκεκριμένα με τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, όχι με τη ΝΔ με το τι κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση που έχει αναστενάξει όλος ο τόπος. Υπάρχουν και τα τρολ, τα επώνυμα και τα ανώνυμα, τα οποία ασχολούνται 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα με τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι δεν πάει καλά».

«Ζήτησα να δοθεί ο κατάλογος των ανθρώπων που έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δέκα άνθρωποι είναι, ξεπεσμένοι στιχουργοί και διάφοροι άλλοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι ή κάποιοι άλλοι που είναι πίσω από ψευδώνυμα ή άλλοι που είναι, ελάχιστοι, μέλη οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ. Ε, δεν πρέπει να δούμε ποιοι είναι στο κόμμα; Πρέπει να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια».




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This