Μυστήριο στη Λουιζιάνα: Μωρό βρέθηκε να μπουσουλάει σε αυτοκινητόδρομο – Νεκρός και ο 4χρονος αδερφός του

Συνελήφθη η μητέρα τους εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά

Must Read

Ένα μυστήριο έχουν να λύσουν οι Αρχές στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, εκεί όπου βρέθηκε ένα μωρό να μπουσουλάει σε χαντάκι αυτοκινητόδρομου!

Το ενός έτους μωρό εντόπισε οδηγός φορτηγού που περνούσε από το σημείο, ενώ μια μέρα νωρίτερα είχε εντοπιστεί σε σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών νεκρός και ο 4χρονος αδερφός του.

Να σημειωθεί ότι το μωρό επέζησε για δυο μέρες και μάλιστα μέσα σε κακοκαιρία, λόγω του τυφώνα Μπέριλ, με αρκετά τσιμπήματα από έντομα, αλλά «σε πολύ καλή κατάσταση» και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπως αναφέρει η Washington Post.

Η μητέρα των δυο παιδιών, η 25χρονη Ααλίγια Τζακ, συνελήφθη στην πόλη Μερίντιαν του Μισισίπι εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, σε σταθμό του τρένου προσπαθώντας να διαφύγει. Οι Αρχές τώρα προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης. Αναμένεται και η ιατροδικαστική έκθεση που θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου του 4χρονου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This