«Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος» για 12+1 ζευγάρια διασήμων

Must Read

Το 2019 έφυγε οριστικά και αμετάκλητα, έχοντας ωστόσο προλάβει να… ζευγαρώσει ουκ ολίγους celebrities. Καλλιτέχνες -και όχι μόνο- βρήκαν τον έρωτα μέσα στο έτος που μόλις αποχαιρετήσαμε. Μένει τώρα να δείξει ο χρόνος αν τα ειδύλλια αυτά θα έχουν τη διάρκεια και την αντοχή μiας μεγάλης αγάπης ή αν θα αποδειχτούν… φούσκες γεμάτες εφήμερα και περαστικά συναισθήματα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik ερωτεύτηκαν απροσδόκητα, ξαφνικά και παράφορα μέσα στο 2019. Η σχέση τους έγινε γνωστή το φθινόπωρο ύστερα από κοινές φωτογραφίες τους που είδαν το φως της δημοσιότητας. Έκτοτε τους έχουμε δει πολλές φορές μαζί να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται, αλλά κανείς τους δεν έχει μιλήσει (ακόμη) δημόσια για τον φλογερό δεσμό τους.

Snik-Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Κατερίνα Καινούργιου ερωτεύτηκε δις μέσα στο προηγούμενο έτος, την πρώτη χώρισε, τη δεύτερη στέριωσε, μέχρι τώρα τουλάχιστον. Η παρουσιάστρια είναι εδώ και μήνες μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, γόνο της εφοπλιστικής οικογένειας Παναγοπούλου. Και μπορεί να μη μιλά πλέον για την προσωπική της ζωή, ωστόσο δείχνει πιο ερωτευμένη και ευτυχισμένη από ποτέ.

Κατερίνα Καινούργιου-Φίλιππος Τσαγκρίδης

Βρήκε το λιμάνι της η Κάβουρα

Η Βίκυ Κάβουρα πέρασε δύσκολα το 2019, αφού ακούστηκε ότι ήταν το τρίτο πρόσωπο στον χωρισμό Γκέντσογλου – Ηλιάδη, αλλά βρήκε επιτέλους τον έρωτα το περασμένο καλοκαίρι στο πρόσωπο του γοητευτικού πολιτικού μηχανικού και γιου της διευθύνουσας συμβούλου της Brainstorm Ελένης Αντωνιάδου, Γιώργου Βίγγου. Το ζευγάρι είναι αχώριστο και κάνει συχνά πυκνά κοσμικές εξόδους.

Γιώργος Βίγγος-Βίκυ Κάβουρα

Η Δανάη Παππά και ο επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης Λάμπρος Λάζαρης έγιναν ζευγάρι μέσα στο 2019 και δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Εμφανίζονται μαζί τόσο σε κοσμικές εκδηλώσεις όσο και σε φωτογραφίες και stories στα προσωπικά τους social media, δείχνοντας ευτυχισμένοι. Παρότι φήμες ήθελαν την ηθοποιό σε σχέση με τον συνάδελφό της Στέφανο Μιχαήλ, ήρθε η αποκάλυψη του ειδυλλίου με τον Λάμπρο και μαζί η ανατροπή.

Διαβάστε επίσης: Η Ρία Αντωνίου επέστρεψε στα Social Media σαν… κουνελάκι και άναψε φωτιές

Την άνοιξη της χρονιάς που έφυγε άρχισαν να ακούγονται οι πρώτοι ψίθυροι για σχέση ανάμεσα στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και στη Λένα Δροσάκη. Ωστόσο πέρασαν μήνες μέχρι να τους δούμε σε κοινό «κλικ» και ακόμη περισσότερος καιρός για να μιλήσει εκείνος για τη σύντροφό του και να επιβεβαιωθεί με τη… βούλα αυτός ο έρωτας.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης-Λένα Δροσάκη

Γκολ στον… έρωτα

Ακόμη ένα ειδύλλιο που γεννήθηκε το 2019 είναι αυτός της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με τον επίσης ηθοποιό και σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη. Ένας έρωτας που προέρχεται από μακροχρόνια και στενή φιλία και επαγγελματική συνεργασία, κάτι που συνήθως σημαίνει ότι έχει και γερά θεμέλια. Η Ευαγγελία Αραβανή είχε ένα γεμάτο 2019 στα προσωπικά της. Χώρισε από τον Νίκο Οικονομόπουλο και λίγους μήνες αργότερα τα έφτιαξε με τον επιχειρηματία ξενοδοχειακών μονάδων Σπύρο Λάζαρη. Πολύ ερωτευμένοι αλλά και πολύ διακριτικοί, έχουν κάνει λίγες δημόσιες εμφανίσεις και δεν έχουν μιλήσει για τη σχέση τους ακόμα.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου-Σωτήρης Χατζάκης
Ευαγγελία Αραβανή-Σπύρος Λάζαρης

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, όμως η Ειρήνη Παπαδοπούλου κατάφερε κι έβαλε γκολ στην καρδιά του! Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι πριν από λίγους μήνες και η τραγουδίστρια μένει πλέον στη Θεσσαλονίκη όσο μπορεί περισσότερο για να είναι κοντά του. Μάλιστα αγαπιούνται τόσο που συμπρωταγωνιστούν στο video clip της.

Ειρήνη Παπαδοπούλου-Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Σημαντική χρονιά και για τον Πάνο Μουζουράκη αυτή που πέρασε. Ο τραγουδιστής, ηθοποιός και κριτής του «Voice» χώρισε από τη Μαρία Σολωμού και -όπως φημολογείται- μπήκε σε νέα σχέση με την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά μέσα στο 2019. Τυχερός και για τον Νίκο Καρβέλα ήταν ο χρόνος που έφυγε, αφού βρήκε ξανά τον έρωτα τρία χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Αννίτα Πάνια. Η γυναίκα που τον κέρδισε ακούει στο όνομα Έλενα Φερεντίνου, είναι τραγουδίστρια και της έγραψε και τραγούδι με τίτλο «Δεν πάει καλά το παιδί».

Πάνος Μουζουράκης-Τζίνα Βαρελά
Νίκος Καρβέλας-Έλενα Φερεντίνου

Καλοκαιρινοί έρωτες

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ερωτεύτηκαν σφόδρα το καλοκαίρι και διατηρούν σχέση απόστασης, αφού ο πολίστας ζει στη Ρουμανία, αγωνιζόμενος στη Στεάουα Βουκουρεστίου. Η μοναχοκόρη του Λε-Πα είναι διαρκώς σε ένα αεροπλάνο, αλλά πετάει και στα σύννεφα από τη χαρά της. Καλοκαιρινός ήταν κι ο έρωτας της Κατερίνας Δαλάκα με τον 32χρονο επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο, αλλά έγινε γνωστός τον Οκτώβριο. Η αθλήτρια και νικήτρια του «Survivor 3» είναι full in love με τον πανέμορφο νεαρό και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Κόνι Μεταξά-Μάριος Καπότσης
Κατερίνα Δαλάκα-Δημήτρης Φιντιρίκος

Τέτοια εποχή πριν από έναν χρόνο, αρχές 2019 δηλαδή, η Ευγενία Δημητροπούλου και ο γλύπτης Δημήτρης Ρουσσέτος ένιωσαν τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα μεταξύ τους και ήρθαν κοντά. Πλέον είναι μαζί σε μία όμορφη σχέση που φροντίζουν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ευγενία Δημητροπούλου-Δημήτρης Ρουσσέτος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This