Χίος: Συνελήφθη 31χρονος – Πάσαρε στην αγορά «μαϊμού» ελαιόλαδο

Τα δοχεία, για τα οποία δεν είχαν εκδοθεί τα προβλεπόμενα από το νόμο παραστατικά, κατασχέθηκαν

Must Read

Νέο περιστατικό με προϊόν αμφιβόλου προέλευσης… παραλίγο στην αγορά! Kαι για ακόμη μία φορά το «μαϊμού» παρθένο ελαιόλαδο, έκανε την εμφάνισή του. Συνελήφθη στην Χίο, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος, με την συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ένας 31χρονος, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση νομοθεσίας, που αφορά σε κανόνες ρύθμισης της αγοράς προϊόντων και παροχής υπηρεσιών.

Όπως διαπιστώθηκε, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, ο συλληφθείς κατείχε -και περαιτέρω θα παραλάμβανε- από μεταφορική εταιρεία, συνολικά 259 δοχεία χωρητικότητας των πέντε λίτρων το καθένα! Τα οποία περιείχαν έλαιο αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης. Στα οποία αναγραφόταν ότι πρόκειται για ελαιόλαδο προερχόμενο… από άλλη περιοχή της Ελλάδας! Το πιθανότερο είναι από εντελώς άλλη χώρα να προέρχονταν… και αν. Τα προαναφερόμενα δοχεία, για τα οποία όπως γνωστοποιήθηκε, δεν είχαν εκδοθεί και τα προβλεπόμενα από το νόμο παραστατικά, κατασχέθηκαν άμεσα από τις Αρχές, που αναζητούν συνεργάτες του 31χρονου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This