Ψεύτης και επικίνδυνος ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η πολιτική του ζημιώνει τη χώρα

Must Read

Όταν ένας πρωθυπουργός ομολογεί ότι με δική του πρωτοβουλία δημιουργήθηκαν κενά στις αμυντικές δυνατότητες της χώρας του, οι Αρχές, όσες από αυτές τουλάχιστον λειτουργούν και δεν έχουν καταντήσει σφραγίδες, πρέπει να αντιδράσουν.

  • «Η θέση μας», εφημερίδα «δημοκρατία»

Μάλιστα, η εις βάρος του κατάσταση, που διαμορφώνεται από τα ίδια του τα λόγια, γίνεται ακόμα χειρότερη, όταν υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο καιρό έλεγε τα ακριβώς αντίθετα.

Ο λόγος γίνεται για τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Μητσοτάκης στη Nadia Schadlow, η οποία είναι πρώην αναπληρώτρια σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ. Ο πρωθυπουργός είπε για το θέμα της δωρεάς οπλικών συστημάτων στην Ουκρανία: «Πρέπει να εξετάσουμε τα κενά που έχει δημιουργήσει αυτό στις δικές μας αμυντικές ικανότητες. Οσο κι αν μιλάμε για εξελιγμένα συστήματα, πρέπει επίσης να βεβαιωθούμε ότι διαθέτουμε τα στοιχειώδη».

Μέχρι πρότινος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι κυβερνητικοί παράγοντες διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι η αποστολή ελληνικών οπλικών συστημάτων στο καθεστώς Ζελένσκι δεν εξασθενίζει την εθνική άμυνα. Και πριν αλέκτορα φωνήσαι, ο πρωθυπουργός απαρνήθηκε τα δικά του επιχειρήματα και αποκάλυψε την αλήθεια: έχουν δημιουργηθεί κενά στην αμυντική μας θωράκιση.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη υπονόμευσε συνειδητά το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων για να καλοπιάσει τους Αμερικανούς και το σύστημα εξουσίας, που διαφημίζουν ότι αποτελεί τη «σωστή πλευρά της Ιστορίας».

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης σε ομιλία του στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ είπε για τη Συμφωνία των Πρεσπών: «Η παραβίαση ή η επιλεκτική εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών θα υποβαθμίσει την αξιοπιστία όλων των προσπαθειών για διευθέτηση λοιπών εκκρεμών ζητημάτων στα δυτικά Βαλκάνια και θα θέσει σε κίνδυνο τη σταθερότητα και την ασφάλεια στην περιοχή».

Δηλαδή, αν πάρουμε τοις μετρητοίς όσα είπε ο πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο… ωφέλησε την Ελλάδα με την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά δημιούργησε συνθήκες σταθερότητας στα Βαλκάνια!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρίζει όπλα στον Ζελένσκι και… ευκαιρίες στους Τούρκους. Εκθειάζει συμφωνία την οποία υποσχόταν να επαναδιαπραγματευτεί.

Είναι κατά συρροήν ψεύτης και η πολιτική του ζημιώνει τη χώρα. 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Θα πρέπει σύσσωμη η αντιπολίτευση να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία με τον Οπλισμό που έχει στείλει στην Ουκρανία και με την δήλωση που έκανε στις Η.Π.Α. να οδηγήσει τον αξιότιμο Κύριο Κυριάκο Κων/νου Μητσοτάκη στο Ειδικό Δικαστήριο για Εθνική Μειοδοσία .

    • χαχαχααα το αλλο με τον Τοτο το ξερεις???

      ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΠΟΤΑ Η ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΛΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΘΑ ΤΟΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ.
      ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΠΕΤΑΞΕ.

      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΥΝΕΡΝΗΣΗ.

      Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

    • AN ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ.

      ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.!

      ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 1 ΜΥΡΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.!!

  2. Μόνο εσείς δεν πήρατε ακόμα χαμπάρι ότι η συμφωνία των Πρεσπών ήταν ότι καλύτερο για την Ελλάδα.
    Συνεχίζετε τις κατηγορίες μέχρι να μείνετε τελευταίοι και μόνοι, ίσως μαζί με τον Κασιδιάρη, γιατί ακόμα σας εξυπηρετεί στην αντιπολίτευση κατά του Μητσοτάκη.
    Έχετε, πιστεύετε, λίγο χρόνο ακόμα μέχρι να βρεθείτε κι εσείς στην αμήχανη θέση του χάνου και φαύλου Κυριάκου που δεν μπορεί να ξεγλυστρισει από την προεκλογική του μακεδονομαχια που εκμεταλλεύτηκε μόνο για να γίνει πρωθυπουργός και αφού έκανε την δουλειά του άλλαξε προς την όντως σωστή πλευρά της ιστορίας που ήξερε από πριν ποια ήταν.
    Τον ίδιο καιροσκοπισμο βγάζετε κι εσείς απλά δεν πιεζεστε από την πραγματικότητα όπως ο Κούλης.
    Θα τον βρείτε όμως σίγουρα μπροστά σας όπως εκείνος να είστε βέβαιοι.
    Χαρείτε λίγο ακόμα πετώντας….”η καταπτυστη συμφωνία”, σαματι πληρώνετε τίποτα; Τζάμπα είνα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This