ΕΥΑΘ: Μπαράζ έκτακτων διακοπών – Περιοχές στη Θεσσαλονίκη έμειναν χωρίς νερό

Πότε αναμένεται να αποκατασταθεί η υδροδότηση

Must Read

Έκτακτα προβλήματα παρουσιάστηκαν στο δίκτυο υδροδότησης της Θεσσαλονίκης και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό! Με περιοχές της πόλης να μένουν χωρίς νερό!

Διακοπή υπάρχει στην Πολίχνη, λόγω προβλήματος στην οδό Ιερέα Ορφανίδη, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Πυλαία, λόγω προβλήματος στην οδό Ηπείρου, το οποίο επηρεάζει και τους παρακείμενους δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00, επίσης.

Διακοπές υπάρχουν και στην Καλαμαριά. Η πρώτη, σχετίζεται με πρόβλημα στις οδούς Μητροπολίτου Χρύσανθου και Ιωάννη Πασαλίδη, το οποίο επηρεάζει τα γύρω τετράγωνα. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ και σε αυτή την περίπτωση, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00. Η δεύτερη αφορά στις οδούς Ισμήνης και Βρυούλων και επηρεάζει εξίσου και όλους τους γύρω δρόμους. Το πρόβλημα αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 13:00, όπως αναφέρθηκε.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στο Ωραιόκαστρο, λόγω προβλήματος στις οδούς Γαβρά και Αφροδίτης, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00. Προβλήματα υδροδότησης εμφανίστηκαν και στον Εύοσμο, λόγω προβλήματος στις οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου και Νίκου Καζαντζάκη, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 13:00.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This