Σοϊλέδης στα μέλια με την Κυπαρίσση! Στην Αθήνα σόλο η Μαρία Αντωνά!

Must Read

Ζευγαρωμένος στη Μύκονο ο Αρης Σοϊλέδης, μόνη στην Αθήνα η Μαρία Αντωνά. Ποιος να το έλεγε πέρυσι, τέτοια εποχή, στον πρώην ποδοσφαιριστή και στη ραδιοφωνική παραγωγό ότι το φετινό καλοκαίρι θα τους έβρισκε αμφότερους σε καινούργιες σχέσεις.

Μπορεί το «Survivor», όπου έχουν πάρει μέρος και οι δύο, να θεωρείται το παιχνίδι των ανατροπών, ωστόσο η ζωή είναι αυτή που κρύβει τελικά τις μεγαλύτερες ανατροπές και εκπλήξεις. Ετσι συνέβη και στην περίπτωση του Αρη και της Μαρίας. Εκεί που όλοι πίστευαν ότι οι δυο τους θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, τελικά χώρισαν λίγο μετά την επιστροφή εκείνης από τον Αγιο Δομίνικο, όπου βρέθηκε στις αρχές της χρονιάς για να λάβει μέρος στο reality επιβίωσης.

Λίγο αργότερα ο πρώην ποδοσφαιριστής μπήκε σε νέα σχέση με τη Μαριλίνα Κυπαρίσση, η οποία εργάζεται στην υποδοχή γνωστού μαγαζιού στο νησί των ανέμων και ως ανιματέρ σε παιδικά πάρτι. Οι δυο τους προσπάθησαν αρχικά να κρατήσουν χαμηλό προφίλ, αλλά αυτό αποδείχτηκε δύσκολο λόγω της αναγνωρισιμότητας του Σοϊλέδη.

Το ειδύλλιό τους διέρρευσε, ενώ πολλοί «χρεώνουν» στον Αρη ότι είχε αρχίσει προτού ακόμη χωρίσει από τη Μαρία. Από την πλευρά της η ραδιοφωνική παραγωγός απέφυγε να σχολιάσει τη νέα σχέση του ποδοσφαιριστή. Αλλωστε, δεν άργησε να μπλέξει και η ίδια σε ένα φρέσκο ειδύλλιο με τον Γιώργο Λιάγκα, γεγονός που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα στέκια της showbiz.

Τώρα πια Αρης και Μαρία συνεχίζουν τις ζωές του σε παράλληλες πορείες. Εκείνος έκανε πρόσφατα την πρώτη του κοινή φωτογραφική ανάρτηση με τη Μαριλίνα Κυπαρίσση στο Instagram, δημοσιεύοντας δύο «κλικ» που τους απεικονίζουν να φιλιούνται περιπαθώς επάνω σε σκάφος, στη Μύκονο. Οσο για τη Μαρία Αντωνά, αυτή την περίοδο βρίσκεται μακριά από τον αγαπημένο της Γιώργο Λιάγκα. Ο παρουσιαστής, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αναχώρησε για την Τήνο, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία. Στο ταξίδι αυτό είχε μαζί τους δύο γιους του, τον 13χρονο Γιάννη και τον 10χρονο Δημήτρη. Η Μαρία Αντωνά παραμένει στην πρωτεύουσα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της στο ραδιόφωνο και αναμένεται να συναντήσει αργότερα τον καλό της.

Πηγή: Espresso

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This