Φρικτή δολοφονία στις ΗΠΑ: 41χρονος αποκεφάλισε τους γονείς και τον σκύλο τους

Ο ύποπτος εντοπίστηκε καλυμμένος με αίματα

Must Read

Αποτροπιασμό προκαλεί η άγρια δολοφονία δύο ηλικιωμένων στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Το ζευγάρι όπως και ο σκύλος τους αποκεφαλίστηκαν από τον 41χρονο γιο τους, ο οποίος έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος καλυμμένος με αίματα. Οι αστυνομικοί της κομητείας Όραντζ ανέφεραν ότι ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση νωρίς το πρωί της περασμένης Τρίτης και όταν έφτασαν στην κοινότητα San Juan Mobile Estates στο San Juan Capistrano, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ασύλληπτο θέαμα.

Η «φρικιαστική σκηνή περιελάμβανε τα αποκεφαλισμένα και ακρωτηριασμένα σώματα» ενός ηλικιωμένου άνδρα και μιας γυναίκας, καθώς και τον αποκεφαλισμένο σκύλο τους.

Τα θύματα είναι η 79χρονη Αντουανέτ Γκέρντβιλ και ο 77χρονος σύζυγός της Ρόναλντ Γκέρντβιλ. Ο γιος τους, Τζόζεφ, ζούσε μαζί τους στο τροχόσπιτο και θεωρείται ο ύποπτος για τις δολοφονίες. Βρέθηκε καλυμμένος με αίματα σε κοντινή περιοχή.

Λίγα λεπτά μετά την άφιξη της Αστυνομίας στο σπίτι του άτυχου ζεύγους, υπήρξαν αναφορές για έναν «αιματοβαμμένο άνδρα», ο οποίος που κυνηγούσε έναν υπάλληλο συντήρησης στην ίδια κοινότητα. Ο Τζόζεφ φέρεται να έκλεψε το αμαξάκι του γκολφ του υπαλλήλου και στην συνέχεια εντοπίστηκε από έναν αστυνομικό, ο οποίος τον πυροβόλησε πολλές φορές.

Ο φερόμενος ως δράστης έλαβε τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Γείτονας των θυμάτων δήλωσε στο Fox 11 ότι είδε τον Τζόζεφ να καβγαδίζει με τον πατέρα του την προηγούμενη μέρα και ότι φαινόταν εξοργισμένος. Άλλος γείτονας ανέφερε ότι ο 41χρονος είχε προβλήματα με τα ναρκωτικά.

Ο Τζόζεφ είχε δημοσιεύσει πολλές αναρτήσεις για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά και ανέβαζε μουσικές παραφωνίες στο YouTube, όπως “Shots Fired” και “Pope on a Rope”, με εικόνα του Πάπα κρεμασμένου.

Δείτε το βίντεο

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This