«Σε ημιθανή κατάσταση ο Αυγενάκης – Σχεδόν πεθαμένος»

Πυρά κατά του Μητσοτάκη από τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου

Must Read

Καρφιά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου για τη μισή διαγραφή του Λευτέρη Αυγενάκη, μετά τον σάλο που προκάλεσε το βίντεο με την επίθεση του πρώην υπουργού σε βάρος εργαζομένου στο αεροδρόμιο.

Ο κ. Τζώρτζογλου έκανε λόγο για υποκρισία του Κυριάκου Μητσοτάκη να τον διαγράψει μόνο από την ΚΟ: «Ούτε στη δική μου λογική χωράει αυτό, είναι υποκρισία να λέμε ότι δεν τον θέλει για βουλευτή, αφού τον θέλει στο κόμμα» δήλωσε στο Metropolis 95.5

Μάλιστα χαρακτήρισε τον Αυγενάκη «ημιθανή» και «πεθαμένο» μετά τη δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο, τονίζοντας ότι αν βγει στη δημοσιότητα και το δεύτερο, τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα για τον πρώην υπουργό:

«Προσπαθώ να αποφύγω την κουβέντα για τον Αυγενάκη. Μου άρεσε, όταν ο άνθρωπος ήταν αυτός στην εξουσία και ήταν όρθιος, να καυτηριάζω τις δράσεις του σε μεγάλο βαθμό. Τώρα, αυτός ο άνθρωπος είναι σε ημιθανή κατάσταση, σχεδόν πεθαμένος. Και ο πατέρας μου, μου έλεγε τον πεσμένο δεν τον χτυπάμε ποτέ! Για αυτό… δεν θέλω να μιλήσω για αυτόν» είπε και πρόσθεσε: «Αν βγει και το δεύτερο βίντεο, που λένε ότι υπάρχει και είναι επτάλεπτο, θα είναι πολύ χειρότερο από αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα, που είδαμε. Για αυτό σας λέω, είναι σε… ημιθανή κατάσταση».

Δείτε επίσης:

Ασύλληπτο: Βίντεο ντοκουμέντο με τον Αυγενάκη να χαστουκίζει υπάλληλο στο αεροδρόμιο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This