Ινκόγκνιτο στο νησί των ανέμων ο Λεονάρντο ντι Κάπριο

Must Read

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso, στη Μύκονο απολαμβάνει ινκόγκνιτο τις διακοπές του o Λεονάρντο ντι Κάπριο.

Εχει νοικιάσει πολυτελή βίλα στο νησί, με ιδιωτική παραλία, όπου η πρόσβαση είναι αδύνατη από παπαράτσι. Εχει έρθει μόνο για λίγες ημέρες στο νησί και αγαπημένο του χόμπι είναι το πόκερ που παίζει με τρεις φίλους του, όπως δήλωσαν άνθρωποι που γνωρίζουν και έχουν υπογράψει συμβόλαια να μη δημοσιοποιήσουν πληροφορίες για το ταξίδι το Αμερικανού ηθοποιού, που δεν επιθυμεί καμία δημοσιότητα.

Ελεύθερη και ωραία, η 43χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν εντοπίστηκε από τους παπαράτσι σε φουσκωτό, καθώς δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο Ματογιάννι. Για δεύτερο καλοκαίρι βρίσκεται στο νησί των ανέμων ο ωραίος σταρ Ματ Ντέιμον με τους Κρις και Λίαμ Χέμσγουορθ.

Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός επισκέφθηκε, όπως πέρυσι, το beach bar restaurant Pasaji στον Ορνό, όπου φωτογραφήθηκε με τον Θανάση Οικονόμου και έβγαλε και πολλές selfies με τους θαυμαστές του, ενώ ο dj γιος του πρώην Γάλλου προέδρου Πιέρ Σαρκοζί ξεσήκωσε με τις μουσικές του τους θαμώνες του bar-restaurant Byblos.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This