Ηλικιωμένος απείλησε με σουγιά συγχωριανή του όταν του απαγόρευσε να βουτά στην πισίνα της!

Ένα απίστευτο περιστατικό που πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης

Must Read

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου έκατσε ένας ηλικιωμένος ο οποίος συνελήφθη καθώς απείλησε με σουγιά της 85χρονη γειτόνισσα και συγγενή του η οποία του είπε να μην κάνει μπάνιο στην πισίνα του σπιτιού της!

Σύμφωνα με όσα είπε χθες κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης η γυναίκα, στις 27 Ιουνίου η ίδια πέρασε από την πλατεία του ορεινού χωριού της Θεσσαλονίκης όπου μένει μπροστά από το σπίτι του ηλικιωμένου και εκείνος της φώναξε πως θέλει να κάνει μπάνιο στην πισίνα που έχει στο σπίτι της. Η γυναίκα του απάντησε αρνητικά τονίζοντας πως ούτε εκείνη αφήνουν να κάνει μπάνιο τα παιδιά και τα εγγόνια της. Τότε ο ηλικιωμένος άρχισε να την βρίζει αισχρά αλλά η γυναίκα δεν έδωσε σημασία και έφυγε.

«Την επόμενη ημέρα περπατούσα ξανά προς την πλατεία του χωριού και ήρθα αντιμέτωπη πάλι με την ίδια συμπεριφορά. Άρχισε να με βρίζει και όταν τον ρώτησα γιατί το κάνει ο κατηγορούμενος με κυνήγησε για να με χτυπήσει. Πρέπει να κρατούσε έναν σουγιά στο χέρι του και έκανε κινήσεις με τα χέρια του ότι θα με καρφώσει. Κρυβόμουν πίσω από τη γυναίκα του όσο έβριζε και φώναζε ενώ μετά έτρεξα και πήγα στο σπίτι μου», είπε.

Η μάρτυρας είπε πως γνωρίζει τον κατηγορούμενο καθώς είναι ξάδελφος του συζύγου της και τον έχει επισκεφτεί στο σπίτι του πολλές φορές. Σημείωσε πως έχει δημιουργήσει και άλλες φορές προβλήματα στο χωριό. «Λίγες ημέρες νωρίτερα μάλωσε με τον παπά και τον καντηλανάφτη και μπήκε μέσα στο ιερό να τους χτυπήσει», είπε συγκεκριμένα.

Ο ηλικιωμένος στην απολογία του αρνήθηκε ότι κρατούσε σουγιά τονίζοντας πως θα τον έβρισκε η αστυνομία και ισχυρίστηκε υποστήριξε ότι η ηλικιωμένη τον προκάλεσε με τα λόγια της.

«Είναι 85 ετών και γυναίκα του πρώτου μου ξαδέλφου. Είχαμε πάρε – δώσε. Μια ημέρα πήγα στην πισίνα και έκανα δύο βουτιές και όταν της το είπα το απόγευμα, μου απάντησε να μη ξανά πάω γιατί μολύνω την πισίνα. Εκεί με τρέλανε. Εγώ μολύνω την πισίνα; Αυτή πως έρχεται σπίτι μου και τρώει; Με το περιστατικό δεν έγινε τίποτα, μόνο φωνές. Σιγά μην είχα και πολυβόλο μαζί μου».

Ο ηλικιωμένος καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών, με τριετή αναστολή, υπό τον όρο μη τέλεσης νέας πράξης σε βάρος της παθούσας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This