«Μπεγλέρι» στα χέρια του Ράμα ο Μπελέρης με την συνέργεια Μητσοτάκη

Must Read

Ο Ράμα ληστεύει τις περιουσίες των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, με την βοήθεια της μαφίας. Ο Αλβανός δικτάτορας καθαιρεί πραξικοπηματικά τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας και τον κλείνει φυλακή, λίγες εβδομάδες μετά τα πανηγύρια και τις αγκαλιές με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ελληνική κυβέρνηση τραυλίζει κάτι φληναφήματα περί «κράτους δικαίου»! Για ποιον; Για τον Αλβανό μαφιόζο τον οποίο η ίδια υποδεχόταν με μεγάλες τιμές κάνοντας του ακόμα και «έκθεση έργων τέχνης» στο Ζάππειο, ενώ ακόμα και μετά την σκανδαλώδη φυλάκιση Μπελέρη, του επέτρεψε να έλθει να μιλήσει εδώ μπροστά σε χιλιάδες Αλβανούς.

Ο Μπελέρης καταδικάστηκε αμετάκλητα από το δικαστήριο – οπερέτα του μαφιόζου.

Φυσικά, δεν υπήρξε καμία συνέπεια για τον Ράμα και το καθεστώς του. Ξεφορτώθηκε τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας χωρίς να ανοίξει μύτη.

Αντίθετα, κατά τα πρότυπα του παραμυθιού με τον Χότζα, επειδή έδωσε ολιγοήμερη άδεια στον εκλεγμένο πλέον ευρωβουλευτή προκειμένου να παραστεί στην ορκωμοσία, άρχισαν τα «θετικά δημοσιεύματα»! «Κίνηση καλής θέλησης από τον Ράμα» και άλλα εξωφρενικά.

Βρε βάλτους και τον γάιδαρο στο σπίτι!

Ας μην απορούμε λοιπόν για την κατάντια μας…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This