Έγκλημα στην Αμφιλοχία: Δύο μηνύσεις για βία είχε κάνει η 36χρονη – Ο 43χρονος συνελήφθη αλλά αθωώθηκε!

Ο εφιάλτης που ζούσε τους τελευταίους μήνες το θύμα - Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ - Το χρονικό της τραγωδίας

Must Read

Σοκ επικρατεί στον πανελλήνιο από το φρικτό έγκλημα με θύμα μια γυναίκα που συνέβη τα ξημερώματα στην Αμφιλοχία.

Δείτε βίντεο:




Για το τραγικό περιστατικό εξέδωσε νωρίτερα επίσημη ανακοίνωση η Ελληνική Αστυνομία στην οποία αναφέρει λεπτομέρειες σχετικά με όσα έγιναν.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 43χρονος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε την 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του μέσα στο όχημά της με μια κυνηγετική καραμπίνα. Στη συνέχεια, έκανε λίγα βήματα και έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε!

Την περασμένη Πέμπτη το θύμα είχε προχωρήσει σε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και απειλή μόλις την περασμένη Πέμπτη για περιστατικό που είχε γίνει την Τετάρτη. Ο 43χρονος δεν εντοπίστηκε στα πλαίσια του αυτόφωρου και δεν συνελήφθη. Χθες, Παρασκευή μετά από δεύτερη μήνυση ο άνδρας συνελήφθη και υπέβαλλε και αυτό μήνυση σε βάρος της γυναίκας. Το πρώην ζευγάρι είχε οδηγηθεί στα δικαστήρια και αθωώθηκε.

Δείτε βίντεο:




Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 13 Ιουλίου 2024, ανευρέθησαν νεκροί στην περιοχή της Αμφιλοχίας 36χρονη γυναίκα και 43χρονος άνδρας, οι οποίοι έφεραν τραύμα από κυνηγετικό όπλο.

Όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο 43χρονος πυροβόλησε την 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία βρέθηκε νεκρή εντός οχήματος και κατόπιν αυτοκτόνησε λίγα μέτρα μακριά από το όχημα με το ίδιο όπλο, το οποίο βρέθηκε δίπλα του.

Επισημαίνεται ότι η 36χρονη την Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος του 43χρονου για ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή, που έλαβαν χώρα την 10 Ιουλίου 2024, πλην όμως  δεν κατέστη δυνατή η σύλληψή του εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ η παθούσα δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή, ούτε να της χορηγηθεί η εφαρμογή του “panic button”.

Επίσης, στις 12 Μαΐου 2024, ο 43χρονος κατόπιν υποβολής μηνύσεως της 36χρονης είχε συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες, ενώ υπέβαλε στη συνέχεια σε βάρος της 36χρονης μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στη συνέχεια  αθωώθηκαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Το σπίτι που συνέβη το περιστατικό:

(πηγή e-maistros.gr)

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με τα στοιχεία που μεταδίδει το e-maistros.gr, το τραγικό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα, όταν μια 37χρονη επέστρεψε στο σπίτι της μετά από νυχτερινή έξοδο. Ο 43χρονος πρώην σύζυγός της της είχε στήσει καρτέρι θανάτου καθώς δεν έμεναν στο ίδιο σπίτι.

Μάλιστα, πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου στον «ουρανό» του οχήματος της γυναίκας και άρχισε να πυροβολεί! Αφού τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε!

Τους πυροβολισμούς άκουσαν περίπου στις 4 το πρωί γείτονες και κάλεσαν την αστυνομία.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα και όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά!

Όπως αναφέρουν γείτονες και φίλοι του ζευγαριού, η σχέση του είχε μεγάλα προβλήματα και συχνές εντάσεις. Οι δύο τους είχαν απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα αλλά ο 43χρονος δεν μπορούσε να δεχθεί τον χωρισμό τους. Τους τελευταίους μήνες η ζωή της 36χρονης είχε μετατραπεί σε εφιάλτη. Ο 43χρονος την απειλούσε, την παρακολουθούσε, την περίμενε στο σπίτι της μέχρι να γυρίσει. Όπως καταγγέλει φίλη της γυναίκας στο protothema.gr προχθές της είχε κόψει τα φρένα στο μηχανάκι για να την φοβίσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis όταν ο 43χρονος «εισέβαλλε» στο σπίτι ήρθε αντιμέτωπος με την 13χρονη κόρη του. Η μικρή μόλις είδε το όπλο άρχισε να φωνάζει. Τις φωνές φαίνεται πως άκουσε ο κουμπάρος του ζευγαριού ο οποίος κατέβηκε να δει τι συμβαίνει. Μόλις αντίκρισε τον 43χρονο με το όπλο έκανε τα πάντα προκειμένου να τον σταματήσει. Ωστόσο τα χειρότερα δεν αποφεύχθηκαν.

Η τελευταία ανάρτηση

Λίγες ώρες πριν το φονικό η 36χρονη είχε κάνει μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα η οποία έμελλε να είναι η τελευταία της.

«Ξεχωριστοί οι άνθρωποι που μιλούν με τα μάτια… που νιώθουν με την ψυχή… κι αγαπούν με πράξεις!», έγραφε.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε επίσης:

Αμφιλοχία: 43χρονος σκότωσε την 37χρονη πρώην σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Το θύμα είχε κάνει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This