Αμφιλοχία: Απειλούσε ότι θα σκοτώσει την 13χρονη κόρη τους ο 43χρονος! Για κακοποιητική σχέση μιλά το περιβάλλον

Το χρονικό του τρόμου - Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Must Read

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη νέα δολοφονία με θύμα την 36χρονη Αρετή από την Αμφιλοχία και δράστη τον 43χρονο Μπάμπη, τον εν διαστάσει σύζυγό της ο οποίος αφού την σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το σπίτι της τραγωδίας:

Δείτε βίντεο:




Το χρονικό του τρόμου

Τα ξημερώματα ο 43χρονος μπήκε με δικά του κλειδιά στο σπίτι του θύματος στην οδό Λουτρού, στην Αμφιλοχία. Προφανώς γνώριζε πως εκείνη δεν ήταν στο σπίτι στο οποίο, όμως, βρισκόταν η 13χρονη κόρη του πρώην ζευγαριού. Οι δύο τους είχαν ακόμη ένα παιδί, ένα αγοράκι, το οποίο περνούσε τη νύχτα στο πατρικό του δράστη.

Η ανήλικη μόλις είδε τον πατέρα της με το όπλο «πάγωσε». Ο 43χρονος φαίνεται πως επικοινώνησε με την 36χρονη και σε έξαλλη κατάσταση την απείλησε πως αν δεν έρθει θα σκοτώσει την κόρη τους!

«Ελα, αλλιώς θα τη σκοτώσω», έλεγε με το κορίτσι να τα χάνει. Ωστόσο, η μικρή επικοινώνησε με τον κουμπάρο του ζευγαριού που μένει στον δεύτερο όροφο και του είπε «ο μπαμπάς είναι στο σπίτι με ένα όπλο», σύμφωνα με το ieidiseis.gr

Ο 43χρονος συνέχιζε να στέλνει απειλητικά μηνύματα μέσα σε ένα ντελίριο στην 36χρονη η οποία κάποια στιγμή έφτασε στο σπίτι. Τότε, ο 43χρονος που δεν μπορούσε να βγει από το κλειδωμένο σπίτι, πήδηξε από το μπαλκόνι στο καπό του αυτοκινήτου και πυροβόλησε μια φορά την εν διαστάσει σύζυγό του τραυματίζοντας την θανάσιμα. Μάλιστα, την πυροβόλησε και δεύτερη φορά δίνοντας την χαριστική βολή για να είναι σίγουρος ότι θα την σκοτώσει. Ύστερα, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.




Η κακοποιητική σχέση

Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού τόνισαν σε δηλώσεις τους ότι η σχέση τους ήταν προβληματική και κακοποιητική για χρόνια. 

«Το μάθαμε σήμερα το πρωί. Ήταν πολλά χρόνια παντρεμένοι, πάνω από 13 χρόνια. Είχαν προβλήματα πολλά χρόνια τώρα, ήταν μια αρρωστημένη κατάσταση. Ήταν γνωστό ότι υπήρχε κακοποιητική συμπεριφορά. Χώριζαν και τα ξανάβρισκαν», είπε στο newsit.gr συγγενής του δράστη.

«Είχαν χρόνια προβλήματα. Ήταν γνωστό. Φοβόταν εδώ και πολλούς μήνες. Περίπου τρεις μήνες ήταν σε διάσταση και αυτός δεν μπορούσε να διαχειριστεί ότι θέλει να χωρίσει από εκείνον και δεν μπορούσε να ζήσει μόνος του. Με τα παιδιά κανονικά, και χθες μαζί του ήταν ο γιος του στο χωριό που μένει με τους γονείς του. Και την Τετάρτη την περίμενε έξω από το σπίτι. Της έκοψε και τα φρένα στο μηχανάκι, γι’αυτό πήγε η Αρετή στον εισαγγελέα την Πέμπτη, φοβήθηκε», είπε φίλη του θύματος.




Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 13 Ιουλίου 2024, ανευρέθησαν νεκροί στην περιοχή της Αμφιλοχίας 36χρονη γυναίκα και 43χρονος άνδρας, οι οποίοι έφεραν τραύμα από κυνηγετικό όπλο.

Όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο 43χρονος πυροβόλησε την 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία βρέθηκε νεκρή εντός οχήματος και κατόπιν αυτοκτόνησε λίγα μέτρα μακριά από το όχημα με το ίδιο όπλο, το οποίο βρέθηκε δίπλα του.

Επισημαίνεται ότι η 36χρονη την Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος του 43χρονου για ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή, που έλαβαν χώρα την 10 Ιουλίου 2024, πλην όμως  δεν κατέστη δυνατή η σύλληψή του εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ η παθούσα δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή, ούτε να της χορηγηθεί η εφαρμογή του “panic button”.

Επίσης, στις 12 Μαΐου 2024, ο 43χρονος κατόπιν υποβολής μηνύσεως της 36χρονης είχε συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες, ενώ υπέβαλε στη συνέχεια σε βάρος της 36χρονης μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στη συνέχεια  αθωώθηκαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Δείτε επίσης:

Έγκλημα στην Αμφιλοχία: Δύο μηνύσεις για βία είχε κάνει η 36χρονη – Ο 43χρονος συνελήφθη αλλά αθωώθηκε!

Αμφιλοχία: 43χρονος σκότωσε την 37χρονη πρώην σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Το θύμα είχε κάνει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This