Επέστρεψε η πλωτή εξέδρα στην παραλία του Μπάλου – Γιατί είχε καταργηθεί

Must Read

Γεγονός αποτελεί από σήμερα η πλωτή εξέδρα στην παραλία του Μπάλου στα Χανιά από την οποία θα αποβιβάζονται οι τουρίστες και θα φτάνουν στη στεριά περπατώντας σε κανονικό έδαφος και όχι μέσα στο νερό μέχρι το λαιμό!

Μετά τον χαμό που επικράτησε χθες όταν έκαναν τον γύρο των μέσων ενημέρωσης πρωτοφανείς εικόνες με τους τουρίστες να φτάνουν στην πανέμορφη παραλία σα να κάνουν «απόβαση» κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές. Σύμφωνα με το flashnews.gr, η εξέδρα παρέμεινε χθες στο λιμάνι της Κισάμου και σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε στον Μπάλο από την «Κοινοπραξία Ναυτικών Εταιρειών Κρητικές Ημερήσιες Κρουαζιέρες».

Σύμφωνα με την πηγή, η απόφαση για την επανατοποθέτηση της εξέδρας αναφέρει πως θα πρέπει να γίνει εποχιακή χρήση έως 9 μήνες τον χρόνο και η έγκριση ισχύει για 5 χρόνια έως και τον Νοέμβριο του 2028.

Δείτε βίντεο:




Πλωτή εξέδρα υπήρχε στην παραλία τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο απομακρύνθηκε το φετινό καλοκαίρι, μετά την Κοινή Υπουργική Απόφαση η οποία εκδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023. Για να επανατοποθετηθεί η εξέδρα ο Υπουργός Ναυτιλίας, Χρήστος Στυλιανίδης ακύρωσε προηγούμενη δική του απόφαση, επαναφέροντας την έγκριση για την τοποθέτηση.

(πηγή φωτογραφίας flashnews.gr/Ιωάννης Παπαδάκης)

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Μετά τον σάλο επανατοποθετείται η πλωτή εξέδρα στον Μπάλο – Τι λέει ο δήμαρχος Κισσάμου
Ρεζίλι διεθνώς: Πρωτοσέλιδο στην Daily Mail οι αδιανόητες εικόνες με τους τουρίστες στον Μπάλο!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Καταστρέψτε ότι έχει απομείνει για να έχει εύκολη
    πρόσβαση ο τουρίστας.
    Ντροπή σας!!!!!
    Μετά ο Κούλης, έχοντας το ένα πόδι πάνω στο άλλο, μας μιλά για την κλιματική κρίση ενώ ο τουρισμός καταστρέφει την Ελλάδα. Δείτε τα νησιά του Αιγαίου, δείτε την Κρήτη ….

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This