Δεν κινείται ο Προαστιακός στο τμήμα Πειραιάς-Κιάτο λόγω φωτιάς στην Κόρινθο – Υπό έλεγχο οι φλόγες

Must Read

Ταλαιπωρία βιώνουν οι επιβάτες του προαστιακού που θέλουν να κινηθούν μεταξύ Πειραιά και Κιάτου καθώς απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των τρένων στην γραμμή με εντολή της Πολιτικής Προστασίς εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα στην Κόρινθο.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, η αμαξοστοιχία 1317 (Κιάτο – Πειραιάς) παραμένει στην Κόρινθο και η αμαξοστοιχία 1314 (Πειραιάς – Κιάτο) παραμένει στους Αγίους Θεόδωρους ενώ υπάρχει διακοπή ηλεκτροδότησης μεταξύ Κορίνθου – Μαγούλας.

Δείτε βίντεο:

Η πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι σε χαμηλή βλάστηση, στην περιοχή Άγιος Χαράλαμπος κοντά στα διόδια της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο και κοντά στα διυλιστήρια. Άμεσα τέθηκε υπό έλεγχο.

Δείτε επίσης:

Μεγάλη φωτιά στο Λιτόχωρο Πιερίας – Επιχειρούν εναέρια μέσα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This