Κυρ. Μητσοτάκης για απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: «Η πολιτική βία είναι απαράδεκτη στις δημοκρατικές μας κοινωνίες»

«Του ευχόμαστε πλήρη και ταχεία ανάρρωση»

Must Read

Σε σοκ βρίσκεται η διεθνής πολιτική σκηνή μετά την πρωτοφανή απόπειρα δολοφονίας, σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια χθες Σάββατο.

Από την στιγμή που έγινε γνωστό το φρικιαστικό συμβάν, πολιτικοί ανά την υφήλιο με αναρτήσεις τους καταδικάζουν την βία κι εύχονται στον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ ταχεία ανάρρωση. Τον αποτροπιασμό του για την επίθεση του Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η πολιτική βία είναι απαράδεκτη στις δημοκρατικές μας κοινωνίες. Του ευχόμαστε πλήρη και ταχεία ανάρρωση. Εκφράζουμε επίσης τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των παρευρισκομένων που έχασαν τη ζωή τους ή τραυματίστηκαν στην επίθεση» αναφέρει ακόμη ο πρωθυπουργός της Ελλάδας σε ανάρτησή του στο X.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Παγκόσμια Δικτατορία Κύριε Μητσοτάκη . Όποιος δεν υπακούει στις επιταγές της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ πρέπει να πεθάνει . Πόσες απόπειρες Δολοφονίας είχαμε το τελευταίο Διάστημα ? Αυτές τις επιταγές ακολουθείς κατά γράμμα σε βάρος της χώρας , σε βάρος των Πολιτών υπέρ της ατομικής σου προβολής χρησιμοποιώντας κάθε θεμιτό ή Αθέμιτο Μέσον , γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων σου αυτά που πρέπει να κάνεις ως Πρωθυπουργός της χώρας .

  2. Για ποιά δημοκρατική κοινωνία μιλάει ο υποτελής Κούλης των νεοταξιτών και της woke ατζέντας που εκτελεί κατά γράμμα τις ανώμαλες, αφύσικες, εγκληματικές εντολές τους με θύματα τους νεοέλληνες σε όλα τα επίπεδα;;; Αυτός που με βία, τρομοκρατία, παράλογη τιμωρία και εκβιασμούς επιβάλλει τον απόλυτο φασισμό στην Ελλάδα και σε όσους δεν υποκύπτουν στις εντολές των ξένων αφεντάδων του;;;

  3. Άσε ρε υποκριτή… Τα φασισταριά, τα τσιμπούρια και οι κλεφαράδες σαν την πάρτη σου, δεν έχουν δικαίωμα διά να ομιλούν γιοα δημοκρατικές κοινωνίες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This