Γαλλία: Άνοιξε πυρ σε πάρτι γενεθλίων, πριν αυτοκτονήσει

Ματωμένη γιορτή

Must Read

Τραγωδία στην Γαλλία! Ένας άνδρας άνοιξε πυρ σε πάρτι γενεθλίων που είχαν οργανώσει οι γείτονές του, σε ένα χωριό της κεντρικής Γαλλίας, σκοτώνοντας εν ψυχρώ τρεις ανθρώπους και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η αστυνομία προσπαθεί να μάθει «τα αίτια» της τραγωδίας στο Βοζέλ, μίας κοινότητας στα δυτικά του Βισί. Το αιματηρό σκηνικό συνέβη στην διάρκεια οικογενειακής γιορτής για τα γενέθλια ενός 20χρονου…

Γύρω στις 21.30 το βράδυ χθες, ένας γείτονας που δεν ήταν καλεσμένος στο πάρτι, εμφανίστηκε στο δρομάκι που συνδέει το σπίτι του με εκείνο της οικογένειας και άνοιξε πυρ, όπως ανέφερε ο εισαγγελέας του Μουλέν, Ζερόκ Πικ.

Από τα πυρά, σκοτώθηκαν ο 20χρονος, ο πατέρας του και ένας καλεσμένος, ενώ άλλοι τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν. Περίπου 15 προσκεκλημένοι, αυτόπτες μάρτυρες, χρειάστηκαν ψυχολογική υποστήριξη, μετά το σοκ. Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο Βισί.

«Υποθέτουμε ότι ο δράστης έστρεψε το όπλο στον εαυτό του» αμέσως μετά, είπε ο Πικ. Ο Μισέλ Μαριάν, δήμαρχος της κοινότητας Εσπινάς-Βοζέλ, μίας πόλης 1.000 κατοίκων, είπε ότι όλοι «σοκαρίστηκαν» αλλά δεν γνωρίζει «τους λόγους που οδήγησαν στην τραγωδία». Ο δράστης, που χρησιμοποίησε αεροβόλο πιστόλι, δεν είχε βεβαρυμένο ποινικό μητρώο, διευκρίνισε ο εισαγγελέας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This