Euro 2024: Καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης ο Ρόδρι!

Καλύτερος νέος παίκτης της διοργάνωσης ο τρομερός Γιαμάλ

Must Read

Η καλύτερη ομάδα ολόκληρου του Euro 2024, Ισπανία, πήρε αυτό που άξιζε στον μεγάλο τελικό, επικρατώντας 2-1 της Αγγλίας.  Μετά την αναμέτρηση και πριν την απονομή του τροπαίου, μοιράστηκαν τα βραβεία των κορυφαίων του τουρνουά. MVP της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Ρόδρι, που συνέχισε την παράδοσή του να μη… χάνει με τις ομάδες του και κατέκτησε ακόμη έναν σπουδαίο τίτλο, αποδεικνύοντας πως είναι ο κορυφαίος αμυντικός χαφ του κόσμου αυτή τη στιγμή.




 

Από την άλλη, το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη πήρε (ποιος άλλος;) ο Λαμίν Γιαμάλ, ο οποίος στα 7 παιχνίδια που αγωνίστηκε πρόλαβε να σκοράρει μία φορά και να δώσει 4 ασίστ, όντας ο κορυφαίος δημιουργός της διοργάνωσης. Μάλιστα, έκανε την τελική πάσα και στο γκολ του Νίκο Γουίλιαμς στον τελικό.

Ο Ισπανός μέσος, Ρόδρι, ο οποίος έχασε το δεύτερο ημίχρονο του τελικού με την Αγγλία λόγω τραυματισμού, πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή του Euro 2024.

Στο πρώτο 45λεπτο αγωνίστηκε κανονικά, ωστόσο, στην ανάπαυλα δοκίμασε να δει εάν μπορεί να συνεχίσει, αλλά ήταν αδύνατο να το κάνει λόγω ενός τραυματισμού και δεν επέστρεψε στην επανάληψη, δίνοντας τη θέση του στον Θουμπιμέντι.




 

Σε κάθε περίπτωση, όμως, η παρουσία του Ισπανού μέσου της Μάντσεστερ Σίτι στη διοργάνωση ήταν για ακόμη μια φορά κολοσσιαία. Αυτό το βραβείο προστίθεται σε αυτά που έχουν ήδη αποκτηθεί από τον Ρόδρι στο παρελθόν: MVP του Nations League, του Champions League του 2023 και σε αμέτρητα παιχνίδια της Premier League με τους «Πολίτες».

Καλύτερος νέος παίκτης της διοργάνωσης ο τρομερός Γιαμάλ

Ο συμπαίκτης του, Γιαμάλ, αναδείχθηκε καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της διοργάνωσης και ο 17χρονος παρέλαβε πρώτος το βραβείο, πριν την απονομή του τροπαίου στην Ισπανία.




 

Διαβάστε ακόμα: Euro 2024:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This