Φωτιά σε Σουφλί, Κέρκυρα, Λαμία, Κέα και Δήμο Σαρωνικού – Μήνυμα από 112 στους κατοίκους

Must Read

Φωτιά καίει σε δασική έκταση στο Σουφλί, στην περιοχή Κυριακή, προκαλώντας πολύ μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Έσπευσαν και επιχειρούν πέντε αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα, 40 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρου της 7ης ΕΜΟΔΕ, 11 οχήματα, ενώ συνδρομή παρέχουν μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.

 

Φωτιά ξέσπασε στο Δήμο Σαρωνικού, στην περιοχή Μελισσουργός, προκαλώντας κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Μετέβησαν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα, θέτοντας υπό έλεγχο το πύρινο μέτωπο.

 

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Κουλούρα της Κέρκυρας, καθώς η Πυροσβεστική επιχειρεί με επίγεια και εναέρια μέσα. Στο πύρινο μέτωπο επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 15ης ΕΜΟΔΕ, καθώς και 5 οχήματα και 5 αεροσκάφη.

Φωτιά τώρα σε χαμηλή βλάστηση εκδηλώθηκε στην Κέα, στην περιοχή Λυγιά, σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική. Έσπευσαν και επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 10 πυροσβέστες με 1 όχημα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, δύο ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος.

Λόγω της πυρκαγιάς στάλθηκε μήνυμα από το 112 για απομάκρυνση των κατοίκων από την περιοχή της Λιγιάς προς τις Πήσσες. Στο μήνυμα αναφέρεται: «Ενεργοποίηση 112 Κέα. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Εάν βρίσκεστε στην περιοχή #Λιγιά #Κέας απομακρυνθείτε προς Πήσσες!! Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Φωτιά ξέσπασε κοντά στο χωριό Κόμμα της Φθιώτιδας, που βρίσκεται 5 χιλιόμετρα νότια της Λαμίας. Το πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε χορτολιβαδική έκταση και έχουν σπεύσει 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ τα επόμενα λεπτά θα κινητοποιηθούν περισσότερα μέσα για την κατάσβεση της φωτιάς.




Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This