Τα έθνη και οι ελευθερίες μας στο στόχαστρο του παρακράτους

Must Read

Η απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποιήθηκε μόλις κατέστη ηλίου φαεινότερον ότι η παράταξη του πολέμου που προωθεί τα νεοταξικά ιδεολογήματα θα χάσει τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Ο επίδοξος δολοφόνος είτε προέβη στην πράξη του υπακούοντας στα κελεύσματα αξιωματούχων του βαθέος κράτους της υπερδύναμης είτε υποκινηθείς από τη ρητορική μίσους εναντίον των πατριωτικών προσώπων και κομμάτων, που δαιμονοποιούνται συστηματικά από τα συστημικά ΜΜΕ, και τους ενσωματωμένους στο σύστημα πανεπιστημιακούς και «διανοητές».

Πριν από τον Τραμπ ακόμα ένας αντισυστημικός πολιτικός κόντεψε να χάσει τη ζωή του από απόπειρα δολοφονίας που έγινε σε βάρος του. Ο λόγος γίνεται για τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο, που τραυματίστηκε σοβαρά από τα πυρά 71χρονου οπλοφόρου στις 15 Μαΐου.

Οσοι υπερασπίζονται έθνη και θρησκείες, παράδοση και υγιείς αξίες βρίσκονται στο στόχαστρο «σκοτεινών» κύκλων, που έχουν τεράστια υλική ισχύ και πολιτική εξουσία – και, μάλιστα, δίχως να έχουν ψηφιστεί. Η «δημοκρατία» είναι το μόνο ευρείας απήχησης ενημερωτικό μέσο που έχει καυτηριάσει αυτού του είδους τις πρακτικές.

Χθες στο κύριο άρθρο της εφημερίδας μας και με αφορμή την 235η επέτειο από το ξέσπασμα της Γαλλικής Επανάστασης περιγράφαμε τη μεθοδολογία όσων θέλουν να διαλύσουν τα εθνικά κράτη και να προωθήσουν την τοξική ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης:

«Με τη Γαλλική Επανάσταση γκρεμίστηκε ο θρόνος των Λουδοβίκων και με την επανάσταση των πολυεθνικών και των υπερεθνικών οργανισμών γκρεμίζονται οι ίδιες οι πατρίδες που έφτιαξαν οι λαοί. Με τα σύγχρονα προπαγανδιστικά εργαλεία των ΜΜΕ, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο και την Τεχνητή Νοημοσύνη δεν χρειάζεται (τουλάχιστον για την ώρα) να βάλουν σε λειτουργία οι δήμιοι τις γκιλοτίνες τους. Γίνονται κυρίως δολοφονίες χαρακτήρων – και αν αυτές δεν επιτύχουν, τότε… προκύπτουν και κανονικές δολοφονίες».

Επιπλέον, στην κατακλείδα του άρθρου της στήλης «Η θέση μας» εξηγούσαμε ότι οι συνειδητοποιημένοι πολίτες πρέπει να αγωνιστούν για την ελευθερία τους εναντίον άγνωστων εχθρών: «Ο κύκλος που φάνηκε να κλείνει το 1789 άνοιξε ξανά και οι πολίτες οφείλουν να αγωνιστούν εναντίον τυράννων, των οποίων αγνοούν τα ονόματα, τα πρόσωπα, τις ιδιότητες και τις επιδιώξεις τους. Το αίτημα της ελευθερίας πάντοτε παραμένει επίκαιρο».

Χρειάστηκε να περάσουν λίγες ώρες για να επιβεβαιωθούμε ξανά…

*εφημερίδα «δημοκρατία»/Η θέση μας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This