Της κακομοίρας ανάμεσα σε Γεωργιάδη, Πολάκη, Συρεγγέλα!

Με αφορμή την καταγγελία για «κόψιμο» των ανασφάλιστων πολιτών από τη συνταγογράφηση και στις δημόσιες δομές - Η συνέχεια της κόντρας με δηλώσεις και αναρτήσεις

Must Read

Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί και εκφράσεις που δεν αρμόζουν σε βουλευτές και Υπουργούς ακούστηκαν στην κόντρα που είχαν στο Attica TV και στα social media, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, η  Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Αφορμή στάθηκε η καταγγελία του κ.Πολάκη ότι οι ανασφάλιστοι πολίτες δεν μπορούν πλέον να συνταγογραφήσουν φάρμακα, ή εξετάσεις, ούτε σε δημόσιες δομές.

Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι επρόκειτο για… λάθος της πλατφόρμας της ΗΔΙΚΑ, υπό την πίεση ενός ακόμη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, του Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο  για κυβερνητικό «κόψιμο» στην πρόσβαση των ανασφάλιστων στο ΕΣΥ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για «ντροπή», αποκαλώντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «ψεύτη που παίζει με τον πόνο των ανθρώπων», ξεκινώντας το… γαϊτανάκι της έντασης, στο οποίο συμμετείχε και η Μαρία Συρεγγέλα.

«Η κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμιά δουλειά, γιατί δεν ξέρει, με ρωτάει ποιο ΦΕΚ, να δει αυτά που ψηφίσανε», είπε ο Παύλος Πολάκης, «να σας πω κύριε Πολάκη, δεν σας φοβόμαστε, ούτε όταν μιλάτε, ούτε όταν μας απειλείτε! Όταν θα μιλάτε, θα μιλάτε με στοιχεία», είπε με τη σειρά της η Γραμματέας της ΝΔ, ρωτώντας συνεχώς πού υπάρχει η συγκεκριμένη εγκύκλιος.

«Να κόψετε αυτόν τον ακροδεξιό κατήφορο και να το βουλώσετε επιτέλους! Άντε μπράβο! Να κάνετε αυτό που πρέπει και σιωπή! Γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει! είναι μια γελοιότητα αυτό που ρωτάει η κ. Συρεγγέλα», απάντησε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Πολάκης.




Η συνέχεια της κόντρας

«Χθες βράδυ, σε τηλεοπτική εκπομπή, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πολάκης μού επιτέθηκε και αφού πρώτα ζήτησε να “πάω να κάνω καμιά δουλειά”, στη συνέχεια με το γνωστό τραμπούκικο ύφος του μού είπε “να το βουλώσω”», αναφέρει, σε δήλωσή της, η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Συρεγγέλα.

«Προφανώς και δεν περιμένω από τον κ. Κασσελάκη να καταδικάσει τη συμπεριφορά του κ. Πολάκη ή να επιδείξει τη δήθεν κοινωνική του ευαισθησία, διαγράφοντάς τον. Είναι ξεκάθαρο, άλλωστε, ότι στον ΣΥΡΙΖΑ, ανεξαρτήτως ηγεσίας, ο “πολακισμός” αποτελεί την επίσημη έκφραση της αθλιότητας με την οποία καλύπτουν την πολιτική τους ανεπάρκεια.

Όμως, στο όνομα όλων των γυναικών που δέχονται ή άκουσαν αντίστοιχες ύβρεις, καλώ τις συναδέλφισσές μου στο ελληνικό Κοινοβούλιο, καθώς και τους Τομείς Δικαιωμάτων και Ισότητας τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και όλων των κομμάτων, να πάρουν καθαρά θέση και να υψώσουμε μαζί τη φωνή μας απέναντι στο “βούλωστο”», επισημαίνει η κ. Συρεγγέλα.

«Οι ύβρεις, ο μισογυνισμός και οι τοξικές επιθέσεις δεν έχουν θέση όχι μόνο στη Βουλή ή στην πολιτική “αρένα”, αλλά κυρίως στην κοινωνία. Πάντως, ας μην ξεχνούν, και ο κ. Πολάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι στη Νέα Δημοκρατία ποτέ δεν φοβηθήκαμε, ούτε πρόκειται να φοβηθούμε θρασύδειλους πολιτικούς τραμπούκους», καταλήγει, στη δήλωσή της, η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Νέα δήλωση έκανε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, μέσω ανάρτησης στο facebook:

Αφηστε κατα μερος τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ περι «σεξιστικης επιθεσης Πολακη στη Συρεγγελα» και ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ του τυπου «ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΣΦΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ» για την προσπαθεια που κανατε χθες να πεταξετε εκτος συστηματος συνταγογραφησης τους ανασφαλιστους συμπολίτες μας!!!!
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.
Λεξη δεν παιρνω πισω απο αυτα που ειπα χθες σε μια βουλευτη που
-δεν ηξερε καν το αντικειμενο που κουβεντιαζαμε λες και η ΗΔΙΚΑ λειτουργει με ΦΕΚ και οχι με εντολες απο υπουργειο και ΕΟΠΥΥ
-μιλούσε διαρκως πανω μου ενω ημουν σε τηλεφωνικη γραμμη για να μην ακουγεται το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ της πολιτικης της ΝΔ με τους ανασφαλιστους!
ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΠΙΣΩ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ !!

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στο MEGA, ζήτησε τη διαγραφή του κ. Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο κ. Πολάκης είπε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς κατά μιας πολιτικής αντιπάλου, μιας γυναίκας, ενός ανθρώπου που τυχαίνει να είναι σε ένα άλλο κόμμα. Πρόκειται για χαρακτηρισμούς που παραπέμπουν σε ακραία κόμματα και επειδή είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πολύ ευαίσθητος σε διαγραφές υπουργών, ζητάμε από τον κ. Κασσελάκη να πάρει θέση και να διαγράψει τον Πολάκη. Αν δεν κάνει κάτι ο κ. Κασσελάκης σημαίνει ότι αυτή η συμπεριφορά που όλα αυτά τα χρόνια την αφήνει ανεξέλεγκτη ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια συνολική συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν μπορεί να είμαστε a la carte ευαίσθητοι».




Ανάρτηση επί του θέματος έσπευσε να κάνει και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ «πηγές» της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξαν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε συγγνώμη από τη Συρεγγέλα, αλλά τη χαρακτήρισαν «υποκριτική», ζητώντας τη διαγραφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Για την ταμπακιέρα κουβέντα. Πήγαν να κάνουν βρωμιδουλεια με τους ανασφαλιστους ναι ή όχι. Άκου τεχνικό λάθος ο απατεώνας Γεωργιάδης

  2. Πολλά μπορεί να πει κανείς για τον Πολακη, αλλά το να ζητά διαγραφή η ΝΔ που έχει στις τάξεις τις μαζικούς δολοφόνους, παιδεραστές, τραμπούκους, διαπλεκόμενους με τη μαφία, και τσιράκια ολιγαρχών θα ήταν γελοίο αν δεν ήταν τραγικό.

    Δεν υπήρξε ποτέ κόμμα τόσο διεφθαρμένο και εγκληματικό.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This