Τζέι Ντι Βανς: Από επικριτής του Τραμπ, υποστηρικτής και υποψήφιος αντιπρόεδρος του

Ο 39χρονος γερουσιαστής από το Οχάιο είναι ο «εκλεκτός» των Ρεπουμπλικανών

Must Read

Δύο 24ωρα μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, ο Ντόναλντ Τραμπ χρίστηκε και επίσημα υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των Hνωμένων Πολιτειών στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου 2024, με τις πιθανότητες να κερδίσει να έχουν αλλάξει δραματικά υπέρ του.




 

Η ανακοίνωση, η οποία μεταδόθηκε από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Τραμπ, Truth, έγινε στο πλαίσιο της έναρξης του 4ήμερου Εθνικού Συνεδρίου του κόμματος στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν. Παράλληλα, ο δημοφιλής Αμερικανός πολιτικός και επιχειρηματίας ανακοίνωσε ως υποψήφιο αντιπρόεδρό του τον Τζέιμς Ντέιβιντ Βανς, Γερουσιαστή στο Οχάιο, ο οποίος στο -όχι πολύ μακρινό- παρελθόν υπήρξε σφοδρός επικριτής του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, αλλά στην πορεία εξελίχθηκε σε έναν από τους πλέον σθεναρούς υπερασπιστές του.

 

Ο 39χρονος γερουσιαστής από το Οχάιο είναι ο «εκλεκτός» των Ρεπουμπλικανών και θα είναι ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ σε περίπτωση νίκης του Τραμπ στις εκλογές του Νοεμβρίου.

 

Η επιλογή του 39χρονου Βανς, συγγραφέα του best seller «Hillbilly Elegy», θα μπορούσε, σύμφωνα με τους πολιτικούς σχολιαστές, να αυξήσει τη συμμετοχή των υποστηρικτών του Τραμπ στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, καθώς οι υποψήφιοι αντιπρόεδροι είναι πολύ δημοφιλείς στη βάση του Ρεπουμπλικανικού υποψηφίου.

 

«Έπειτα από μακρά διαβούλευση και σκέψη, λαμβάνοντας υπόψη τα τεράστια ταλέντα πολλών, αποφάσισα ότι ο πλέον κατάλληλος να αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ είναι ο γερουσιαστής Τζ. Ντ. Βανς από την σπουδαία πολιτεία Οχάιο», έγραψε απόψε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.




 

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This