Εθνικό έγκλημα: Η αφρόκρεμα των κομάντος στην υπηρεσία του Ζελένσκι

Αποκάλυψη της «δημοκρατίας»: Την ώρα που ο Ερντογάν κλιμακώνει τις προκλήσεις του, η μοιραία κυβέρνηση Μητσοτάκη απέσυρε από τα ελληνικά νησιά την Ζ' ΜΑΚ και την έστειλε στα oυκρανικά σύνορα - Η «χλιαρή» αντίδραση του ΓΕΕΘΑ

Must Read

Η αποστρατιωτικοποίηση των ελληνικών νησιών, που έγινε με την αποστολή πολεμικού υλικού και οχημάτων στην Ουκρανία, και η πιο ενεργή συμμετοχή της Ελλάδας στον πόλεμο φαίνεται ότι συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και με αποστολή Ελλήνων στρατιωτών!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», η Ελλάδα έστειλε στη δύναμη του ΝΑΤΟ μια διμοιρία επίλεκτων καταδρομέων της Ζ’ ΜΑΚ, η οποία επιτηρούσε κάποια μικρά νησιά στο βορειοανατολικό Αιγαίο.

Απίστευτο κι όμως αληθινό, αφού, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτή η διμοιρία βρίσκεται ήδη στην πόλη Ελμπλάγκ της Πολωνίας, στη Βαλτική Θάλασσα και εντάχθηκε στη δύναμη του ΝΑΤΟ, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να την αποσπάσει από την επίβλεψη των μικρών νησιών που, όπως γνωστό, επιβουλεύονται οι Τούρκοι (βλέπε Ζουράφα κ.λπ.).

Δηλαδή, ενώ αυτή τη στιγμή οι Τούρκοι σουλατσάρουν στο Αιγαίο, είτε με ψαράδες-πράκτορες είτε με δικά τους σκάφη, και συνεχώς αναφέρουν ότι τα νησιά του Αιγαίου είναι τουρκικά, η Ελλάδα αποφασίζει να στείλει την πιο δυνατή επίλεκτη μονάδα αμφίβιων καταδρομών (βατραχάνθρωποι κ.λπ.) στην Πολωνία, για μια αποστολή που κανένας δεν γνωρίζει σε τι θα ωφελήσει την πατρίδα και πρέπει να βρίσκονται εκεί 30 επίλεκτοι κομάντος και όχι στο Αιγαίο.

Ζ’ ΜΑΚ

Ο ρόλος της Ζ’ ΜΑΚ είναι καθαρά επιθετικός, δηλαδή όταν εμφανίζεται ο εχθρός για να καταλάβει δικό μας χώρο, δεν αμύνεται, αλλά επιτίθεται στον εχθρό και τον εξοντώνει. Κι όμως, εμείς αυτούς του κομάντος τους στέλνουμε στην Πολωνία, προφανώς για να συμμετάσχουν σε κάποια άσκηση ή επίθεση (κανείς δεν ξέρει) του ΝΑΤΟ.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και καλείται το αρμόδιο υπουργείο να δώσει εξηγήσεις γιατί αποδυναμώθηκαν οι δύο λόχοι κρούσεως που διαθέτει, με τρεις διμοιρίες καθένας, στα νησιά του Αιγαίου, με αποτέλεσμα τώρα σε κάποιο σημείο όπου επιτηρούσε η συγκεκριμένη διμοιρία να υπάρχει κενό ασφάλειας για την πατρίδα μας.

Η Ζ’ ΜΑΚ είναι η ελίτ μονάδα των αμφίβιων καταδρομέων και συγκροτήθηκε πρώτη φορά μετά τα Ίμια. Μάλιστα πρώτος διοικητής ήταν ο Κωνσταντίνος Φλώρος. Επίσης είναι η μονάδα που αναλαμβάνει τις πιο επικίνδυνες αποστολές, και όμως, οι «φωστήρες» αποφάσισαν να στείλουν τους κομάντος μιας διμοιρίας στην… Πολωνία, σήμερα που ο Τούρκος παραμονεύει και απειλεί σχεδόν καθημερινά.

Είναι υπεύθυνοι και υπόλογοι στον ελληνικό λαό όσοι πήραν αυτή την απόφαση, για να αποδυναμώσουν ακόμη περισσότερο τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τα οποία ήδη έχουν σχεδόν αποστρατιωτικοποιηθεί.

Τι θέλουν να πετύχουν άραγε;

*εφημερίδα «δημοκρατία»

Η «χλιαρή» αντίδραση του ΓΕΕΘΑ

Πηγές του ΓΕΕΘΑ σημείωσαν, όπως μεταφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ (το οποίο ωστόσο δεν αναφέρει το όνομα της εφημερίδας «δημοκρατία»), ότι «δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα» το δημοσίευμα για την Ζ’ ΜΑΚ που αφορά σε «αποστολή ομάδας της Ζ΄ ΜΑΚ στα ουκρανικά σύνορα».

Οι ίδιες πηγές διευκρίνισαν ότι «δύο στελέχη της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ θα μεταβούν στην Πολωνία το επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να συμμετάσχουν σε συνεκπαίδευση με τμήμα των πολωνικών Ειδικών Δυνάμεων, με σκοπό την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών σε αντικείμενα χειρισμού Μη Επανδρωμένων Αεροχημάτων (drones). Η εν λόγω δράση θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο ανταπόδοσης αντίστοιχης συνεκπαίδευσης που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας (από 15 έως 25 Απριλίου 2024) με τις πολωνικές Ειδικές Δυνάμεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Όλα καλά. Που είναι ο υπουργός Άμυνας?? Μπακάλης κατάντησε, η ΜΑΛΟΝ δεν είναι τίποτε. Διακοσμητικό στοιχείο και όχι υπουργός. Ο Μητσοτάκης ενεργεί αντ’ αυτού. Με λίγα λόγια όλοι τους είναι προδότες της Ελλάδας Ανίδεοι, αγνωμονες, άσχετοι, ερασιτέχνες, που νομίζουν ότι είναι υπουργοί η πρωθυπουργός. Αυτοσχεδιάζουν για όλα τα θέματα.

  2. Αυτοι πουτοκαν το σφαλμα, και τον ψηφισαν, φοβουνται να βγουν διοτι αν βγουν, πρεπει να αναλαβουν τις ευθυνες τους.
    πρεπει να αντμετωπισουν τους δαιμονες τους.
    και αυτο δεν το θελουν με τιποτα, διοτι δεν εχουν μαθει να ζηταν συγνωμη, ουτε απο τους εαυτους τους.
    για τοσο κομπλεξικους μιλαμε.

    ΚΑΤΑΤΑΛΛΑ, ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΕΛΕ.
    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΨΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΓΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ?
    ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΝΙΤΕΣ…
    ΦΑΤΕ ΣΚ@Τ@ ΚΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΛΗ

    ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.!!!… ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΙΤΡΙΝΑ κλπ ΛΟΑΤΚΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.!!

    ΤΑΚΑΤΑΚΑΤΑΑΑΑΑ

    ΤΑΚΑΤΑΚΑΤΑΑΑΑΑ
    ΤΑΚΑΤΑΚΑΤΑΑΑΑΑ
    ΤΑΚΑΤΑΚΑΤΑΑΑΑΑ

    41ΤΑΚΑΤΑΚΑΤΟΟΟΟΟ…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This