Αποκλεισμένος από το NBA παίκτης με δικαστικές περιπέτειες στις ΗΠΑ ζήτησε άδεια να έρθει να παίξει στην Ελλάδα

Το αίτημα του Τζόντεϊ Πόρτερ απορρίφθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο για την Ανατολική Περιφέρεια της Νέας Υόρκης

Must Read

Ο αποκλεισμένος παίκτης του NBA, Τζόντεϊ Πόρτερ, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα ομολόγησε την ενοχή του σε κατηγορίες συνωμοσίας που σχετίζονται με σκάνδαλο στοιχημάτων στο NBA, ζήτησε άδεια από ομοσπονδιακό δικαστή για να μετακομίσει στην Ελλάδα και να παίξει επαγγελματικά μπάσκετ στη χώρα μας.

Στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν την Τρίτη στην Ανατολική Περιφέρεια της Νέας Υόρκης, οι δικηγόροι του Πόρτερ ζήτησαν να τροποποιηθεί η αποφυλάκισή του, για να του επιτραπεί να παίξει για τον Προμηθέα στην ελληνική Μπάσκετ Λιγκ και στο ευρωπαϊκό Champions League.

Όπως αναφέρει το espn.com ο Πόρτερ ομολόγησε την ενοχή του για συνωμοσία για τη διάπραξη απάτης στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στις 10 Ιουλίου, για το ρόλο του σε ένα στοιχηματικό σκάνδαλο που αφορούσε στοιχήματα για τα στατιστικά του σε δύο παιχνίδια την περασμένη σαιζόν.

Αποκλείστηκε από το ΝΒΑ τον Απρίλιο και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 41-51 μηνών, βάσει των οδηγιών ποινής. Για την υπόθεση έχουν κατηγορηθεί ακόμα τέσσερα άτομα.

Ο Αμερικανός παίκτης είναι προγραμματισμένο να μάθει την ποινή που θα του επιβληθεί, στη Νέα Υόρκη στις 18 Δεκεμβρίου. Έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 250.000 δολαρίων μετά την παραδοχή της ενοχής του και παρέδωσε το διαβατήριό του.

Σε επιστολή τους προς τη δικαστή LaShann DeArcy Hall, οι δικηγόροι του Πόρτερ ζήτησαν να επιστραφεί το αμερικανικό διαβατήριό του και να του δοθεί άδεια να ταξιδέψει στην Ευρώπη και να μείνε στην Πάτρα, με τη σύζυγό του που είναι έγκυος.

Σύμφωνα με τους New York Times ωστόσο, το αίτημα του πρώην σέντερ των Toronto Raptors απορρίφθηκε:

«Το αίτημα του Πόρτερ να τροποποιήσει τους όρους της προκαταρκτικής αποφυλάκισής του, ώστε να μπορεί να του επιστραφεί το αμερικανικό διαβατήριό του, να ταξιδέψει στην Ευρώπη, να διαμένει στην Πάτρα και να παίξει επαγγελματικό μπάσκετ εκεί, απορρίφθηκε, σύμφωνα με διαδικτυακό ανακοίνωση του δικαστηρίου την Τρίτη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This