Άργος Ορεστικό: Αρκούδα στο κέντρο της πόλης – Πολύωρη επιχείρηση απεγκλωβισμού

Must Read

Τον πανικό και τον τρόμο προκάλεσε μία μεγαλόσωμη αρκούδα όταν «έκοβε» βόλτες» το βράδυ της Τρίτης (16/07), στο κέντρο του Άργους Ορεστικού. Το μεγαλόσωμο θηλαστικό εμφανίστηκε μπροστά σε μία παρέα τριών νεαρών αγοριών στην οδό Γιαγκοπούλου, που είναι ένας από τους κεντρικότερους και πιο πολυσύχναστους δρόμους που οδηγούν στο κέντρο της πόλης.




 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ,

Άμεσα ενημερώθηκε το Τοπικό Αστυνομικό τμήμα Άργους Ορεστικού, του οποίου περιπολικά ξεκίνησαν να «χτενίζουν» την περιοχή, μαζεύοντας ταυτόχρονα μαρτυρίες από τους κατοίκους κι άλλων οδών, οπού εμφανίστηκε η αρκούδα.

Η κινητοποίηση αυτή πανικόβαλε την αρκούδα, η οποία άρχισε να κινείται σε όλη την πόλη και να υπάρχουν θεάσεις της σε διαφορετικά σημεία, γεγονός το οποίο οδήγησε κάποια στιγμή τις αρχές να σκεφτούν το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλες αρκούδες στην πόλη.

Μετά από ώρες καταδίωξης μέσα στα στενά της πόλης και με την ταυτόχρονη συνδρομή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άργους Ορεστικού και υπαλλήλων του Δασαρχείου Καστοριάς, η αρκούδα εντοπίστηκε και εγκλωβίστηκε αφού σκαρφάλωσε την σιδερένια πόρτα, στο κτίριο του παλιού «ΟΤΕ», στην οδό Αλιάκμονος.

Εκεί, στήθηκε μια επιχείρηση που κράτησε περισσότερες από δύο ώρες, όπου με την βοήθεια κροτίδων η αρκούδα απεγκλωβίστηκε από το σημείο και τράπηκε σε φυγή, με την αστυνομία να την «καθοδηγεί» με τα περιπολικά της προς την έξοδο της πόλης.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ screenshot

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This