Συναγερμός στην Ηλεία: Επίδοξος βιαστής επιτέθηκε σε μία γυναίκα – Την έσωσε ο πρόεδρος του χωριού

Must Read

Δεν έχουν τέλος τις τελευταίες ώρες οι απόπειρες σεξουαλικής κακοποίησης στην Ηλεία, με ακόμη ένα περιστατικό να έρχεται στο «φως», μετά την υπόθεση της 34χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανατριχιαστικό συμβάν εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης, σε χωριό της δημοτικής ενότητας Ωλένης. Ο επίδοξος βιαστής, ηλικίας περίπου 60 ετών, βρέθηκε έξω από το σπίτι, μίας γυναίκας, στην ίδια ηλικία με εκείνον και άρχισε να την προκαλεί. Τότε, εκείνη βγήκε στην αυλή, ώστες να του ζητήσει το λόγο και αμέσως της όρμησε, με απώτερο σκοπό να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Για καλή τύχη της γυναίκας, εκείνη την στιγμή έτυχε να περνάει από το σημείο ο πρόεδρος του χωριού, που κυνήγησε τον δράστη, με συνέπεια η γυναίκα να σωθεί από τα χέρια του κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή!

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Συνελήφθη, χθες το βράδυ σε περιοχή του Πύργου, από αστυνομικούς της της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα βιασμού και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, σε περιοχή του Πύργου, ο κατηγορούμενος εισήλθε στην αυλή της οικίας της παθούσας και ασκώντας της σωματική βία, αποπειράθηκε να τη βιάσει. Ο συλληφθείς δεν ολοκλήρωσε τη διάπραξη του εγκλήματος, διότι έγινε αντιληπτός από διερχόμενο πολίτη και τράπηκε σε φυγή μετά από παρέμβαση του τελευταίου.

Άμεσα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, μετέβησαν στην περιοχή του εγκλήματος και συνέλαβαν τον κατηγορούμενο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας».

Δείτε επίσης: Έφηβη στον Πύργο έσωσε την θεία της όταν 39χρονος αποπειράθηκε να την βιάσει υπό την απειλή μαχαιριού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This