Σοκ! Έπαιζε PlayStation την ώρα που η 2χρονη κόρη του πέθαινε από την ζέστη στο αυτοκίνητο

Εντύπωση προκαλεί η στάση της μητέρας, η οποία χαρακτήρισε τον θάνατο «μεγάλο λάθος»

Must Read

Γροθιά στο στομάχι η είδηση του θανάτου ενός κοριτσιού 2 ετών μέσα στο αυτοκίνητο της οικογένειας στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο πατέρας έπαιζε PlayStation ενόσω η μικρή βρίσκονταν μέσα στο ΙΧ κάτω από τον καυτό ήλιο. Ο 37χρονος Christopher Scholtes συνελήφθη και κατηγορήθηκε για φόνο δευτέρου βαθμού και κακοποίηση παιδιού. Η κονσόλα του ηλεκτρονικού παιχνιδιού κατασχέθηκε κατά την έρευνα στην οικία του στο Mαράνα, βόρεια της Τουσόν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o Scholtes δήλωσε στην Αστυνομία ότι άφησε την κόρη του στο κάθισμα αυτοκινήτου επειδή δεν ήθελε να την ξυπνήσει. Υποστήριξε, δε, ότι την άφησε στο SUV της οικογένειας επί περίπου 30 λεπτά αφού έφτασε στο σπίτι, στις 14:30. Ωστόσο, νέα στοιχεία δείχνουν ότι το κοριτσάκι ήταν στην πραγματικότητα στο αυτοκίνητο επί 3 ώρες.

 

Η μητέρα του παιδιού, Erika Scholtes, γιατρός στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος, έφτασε στο σπίτι στις 4:08 μ.μ. και ρώτησε πού ήταν η κόρη της. Στην συνέχεια την βρήκε στο αυτοκίνητο. Καθώς η Parker μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έστειλε μήνυμα στον πατέρα λέγοντας: «Σου είπα να σταματήσεις να τις αφήνεις στο αυτοκίνητο, πόσες φορές στο έχω πει». Αργότερα πρόσθεσε:

«Την χάσαμε, ήταν τέλεια». Ο Scholtes απάντησε: «Μωρό μου, συγγνώμη! Πώς θα μπορούσα να το κάνω αυτό. Σκότωσα το μωρό μας, αυτό δεν μπορεί να είναι αλήθεια».

 

Τα άλλα δύο παιδιά, ηλικίας 9 και 5 ετών, είπαν στην Αστυνομία ότι ο πατέρας τους άφηνε τακτικά και τα τρία αδέρφια μόνα στο όχημα. Δήλωσαν, επίσης, ότι «αποσπάστηκε παίζοντας το παιχνίδι του».

Εντύπωση προκαλεί η στάση της μητέρας, η οποία χαρακτήρισε τον θάνατο της κόρης της «μεγάλο λάθος», που δεν δεν αντιπροσωπεύει τον σύζυγό της. Παρακάλεσε, μάλιστα, δικαστή να επανεξετάσει το ενδεχόμενο κράτησής του μέχρι την επόμενη ακρόασή του τον Αύγουστο, ώστε να πενθήσει όλη η οικογένεια μαζί και να θάψει την άτυχη 2χρονη. Το αίτημά της έγινε δεκτό από τον δικαστή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This