Όλοι υποκλίνονται στη Δέσποινα Βανδή για το «όχι» στην τουρκική εθνικιστική προπαγάνδα – Ξέσπασαν αντιδράσεις στην Τουρκία

«Εκτός από τους Τούρκους, ξεφτίλισε και τη μισή κυβέρνηση. Γεραπετρίτη άκουσες;»

Must Read

Ο λόγος που η Δέσποινα Βανδή ακύρωσε την ύστατη στιγμή την παρουσία της στη συναυλία που είχε προγραμματιστεί στο Τσεσμέ της Σμύρνης στην Τουρκία, ήταν ο έντονα προπαγανδιστικός και εθνικιστικός χαρακτήρας που θέλησαν να δώσουν οι Τούρκοι διοργανωτές (του Τουρκικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος) σε μια καλλιτεχνική εκδήλωση, έχοντας στο σκηνικό, εκτός από την τουρκική σημαία και μια τεράστια αφίσα του σφαγέα του Ελληνισμού, Κεμάλ Ατατούρκ.

Η συναυλία αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, επειδή η ποντιακής καταγωγής Ελληνίδα καλλιτέχνιδα αρνήθηκε να πάρει μέρος στο ποταπό σόου που επιχείρησαν να στήσουν οι Τούρκοι εν αγνοία της.




Ένα σόου που περιείχε εθνικιστικές κορώνες από τη δήμαρχο της Σμύρνης Λαλ Ντενιζλί, η οποία επιτέθηκε ξεδιάντροπα στη Δέσποινα Βανδή και περιείχε επίσης και το «εμβατήριο της Σμύρνης», το τραγούδι δηλαδή που λένε οι Τούρκοι πανηγυρίζοντας για τις σφαγές των Ελλήνων και την καταστροφή της Σμύρνης…




Τόσο στο διαδίκτυο, όσο και σε μεγάλη μερίδα τουρκικών ΜΜΕ το θέμα πήρε μεγάλη έκταση, με τον φιλοκυβερνητικό τουρκικό Τύπο να εξαπολύει βέλη κατά της Ελληνίδας τραγουδίστριας.




Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι εκτός από χυδαία, υβριστικά και απειλητικά σχόλια που έγιναν κατά της Δέσποινας Βανδή από Τούρκους χρήστες του διαδικτύου, υπήρξαν και αρκετά τα οποία ήταν θετικά και επέκριναν τον προπαγανδιστικό χαρακτήρα που πήγε να δοθεί στη συναυλία.

  • Δείτε μερικές χαρακτηριστικές αναρτήσεις από τις χιλιάδες που «πλημμύρισαν» το Twitter και από Έλληνες και από Τούρκους, αλλά και από τουρκικά ΜΜΕ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ακόμα και η εν λόγω κυρία που ερωτοτροπεί σαν δεκαπεντάχρονη, αυτοεξευτελιζόμενη , διέσυρε την κυβέρνηση Μιζοτάκη και πρέπει για αυτό να της πούμε μπράβο!

  2. Μην μεγαλοποιούμε τα πράγματα. Ότι κάνει η συγκεκριμένη το κάνει για την πάρτη της και για την προβολή της. Σιγά να μην το έκανε για την Ελλάδα. Είδαμε από τον άπλυτο αριστερό τον Μπισμπίκη, τι πραγματικά πιστεύει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This