Στα πράσα ο δράκος του Μεταξουργείου – Έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος στη γειτονιά της Σακελλαροπούλου

Must Read

Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί το φωτογραφικό ντοκουμέντο που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «Espresso» για τη δράση του αχόρταγου δράκου που έχει γίνει φόβος και τρόμος για κοπέλες στους δρόμους κοντά στο σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

  • Από τους Βασίλη Τζήμτσο, Βαγγέλη Κάραλη

Κάμερα ασφαλείας «συνέλαβε» τον επικίνδυνο άνδρα την ώρα που επιχειρεί να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του στο τρίτο κατά σειρά θύμα του.

Σήμερα η «Espresso» αποκαλύπτει καρέ καρέ την τελευταία απόπειρα βιασμού που σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου 13 Ιουλίου, όταν μία νεαρή βρέθηκε στο στόχαστρο του επίδοξου βιαστή, που δρα σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι-φρούριο της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου του κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στη συμβολή των οδών Πυλέως και Μέντορος, όπου σημειώθηκε η απόπειρα βιασμού. Οπως φαίνεται από την κάμερα ασφαλείας, ο δράστης είναι νεαρός μελαψός αλλοδαπός, πιθανότατα Πακιστανός, μεσαίου αναστήματος. Τη στιγμή της επίθεσης φορούσε μαύρο παντελόνι και ένα λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι με το σήμα γνωστής πολυεθνικής εταιρίας αθλητικών ειδών.

Στις 03.25.23 ακολουθεί την κοπέλα σε απόσταση μικρότερη των πέντε μέτρων. Οκτώ δευτερόλεπτα μετά, στις 03.25.31, έχοντας επιταχύνει, φτάνει την κοπέλα σε απόσταση αναπνοής και της επιτίθεται σε σημείο που δεν είναι ορατό από την κάμερα ασφαλείας. Οπως περιέγραψε η νεαρή στους αστυνομικούς, την πέταξε στο έδαφος και επιχείρησε να τη βιάσει.

Η κοπέλα αντιστάθηκε σθεναρά και φώναξε βοήθεια με όλη της τη δύναμη. Για καλή της τύχη ένας γείτονας την άκουσε και άρχισε να φωνάζει, με τον επίδοξο βιαστή να τρέπεται σε φυγή. Ενα λεπτό αργότερα, στις 03.26.32, η κοπέλα τρέχει στον πεζόδρομο από τον οποίο είχε περάσει νωρίτερα, καλώντας βοήθεια.

Στο σημείο φτάνουν τρία λεπτά αργότερα, στις 03.28.35, δύο πολίτες οι οποίοι τρέχουν για να βρουν τον επίδοξο βιαστή. Ο ένας από αυτούς ελέγχει παράθυρο σε κοντινό σπίτι για να διαπιστώσει αν ο αλλοδαπός δράστης έχει καταφέρει να τρυπώσει εκεί. Στο σημείο έχει φτάσει και η κοπέλα, που περιγράφει στους περαστικούς την περιπέτειά της.

Εξι λεπτά μετά τη σε βάρος της επίθεση, στις 03.31.14, η κοπέλα υποβασταζόμενη από μία γυναίκα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το σοκ, αλλά και τρεις άνδρες, φεύγουν από το σημείο και πηγαίνουν στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, όπου η παθούσα κατήγγειλε την απόπειρα βιασμού της από τον άγνωστο αλλοδαπό.

Το βίντεο-ντοκουμέντο που φέρνει στο φως η «Espresso» είναι γνωστό στους αστυνομικούς, οι οποίοι έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράκου του Μεταξουργείου, ο οποίος είναι αδίστακτος, καθώς δεν φαίνεται να πτοείται από το γεγονός ότι σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, που φυλάσσεται καθημερινά από δεκάδες αστυνομικούς.

Τα στελέχη της Ασφάλειας Ομονοίας έχουν συλλέξει και άλλα βίντεο από την ευρύτερη περιοχή σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν την πορεία του δράστη τόσο πριν όσο και μετά την επίθεση, προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του, να τον ταυτοποιήσουν και να τον συλλάβουν, πριν να είναι… αργά. Πριν επιτεθεί ξανά

Η απόπειρα βιασμού του περασμένου Σαββάτου ήταν το τρίτο περιστατικό μέσα σε διάστημα δύο μηνών. Η πρώτη απόπειρα βιασμού είχε σημειωθεί το βράδυ της Παρασκευής 10 Μαΐου, όταν στο στόχαστρο του δράκου του Μεταξουργείου είχε βρεθεί ένα νεαρό κορίτσι που μένει σε πολυκατοικία σε απόσταση λίγων μέτρων από την κατοικία της κυρίας Σακελλαροπούλου, στην οδό Ραιδεστού, στον Κολωνό.

Η κοπέλα δέχθηκε επίθεση από τον άγνωστο σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας. Επιστρέφοντας από τη δουλειά της πεζή, αντιλήφθηκε ότι κάποιος την παρακολουθούσε ενώ περπατούσε στην οδό Μυλλέρου.

Στη μήνυση που υπέβαλε κατ’ αγνώστου στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, η παθούσα διηγήθηκε: «Με πλησίασε πιο κοντά και, αφού με έπιασε από τον λαιμό, μου είπε “θέλω μόνο σεξ από σένα” με σπαστά ελληνικά. Μετά από αυτό, εγώ άρχισα έντρομη να φωνάζω και να ουρλιάζω καλώντας σε βοήθεια”. Οπως περιέγραψε στους αστυνομικούς, προσπάθησε τρέχοντας να απομακρυνθεί προς την οδό Βιργινίας Μπενάκη. Ομως, ο άγνωστος αλλοδαπός την πρόλαβε και την ακινητοποίησε με σκοπό να τη βιάσει. Ευτυχώς, για καλή της τύχη, όπως και στο τελευταίο περιστατικό, ήταν κοντά ένας περαστικός που φώναξε δυνατά για να φοβίσει τον επίδοξο βιαστή, ο οποίος τράπηκε σε φυγή.

Η επόμενη απόπειρα βιασμού είχε σημειωθεί σε βάρος 27χρονης στις 2 μετά τα μεσάνυχτα της 3ης Ιουλίου. Η κοπέλα είχε μόλις φύγει από γνωστό μπαρ του Μεταξουργείου με κατεύθυνση προς το Σύνταγμα. Στη συμβολή των οδών Ευριπίδου και Μενάνδρου στο κέντρο της πόλης, είδε έναν άνδρα ο οποίος την προσέγγισε και τη ρώτησε στα αγγλικά «πού είναι η πλατεία Ομονοίας», με σκοπό να σταματήσει η κοπέλα. Οταν αυτή σταμάτησε για να του απαντήσει, αστραπιαία της έκλεισε το στόμα με το ένα χέρι, ενώ με το άλλο την άγγιξε στη μέση και της είπε τρεις φορές τη λέξη «σεξ».

Η νεαρή δεν έχασε την ψυχραιμία της. Αντιστάθηκε και τον έσπρωξε. Αυτός επέμεινε, πλησιάζοντάς την ξανά και κάνοντάς της κεφαλοκλείδωμα.

 

Η 27χρονη πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της. Τον απώθησε και κάλεσε σε βοήθεια. Ο άνδρας φοβήθηκε από τις φωνές της και το έβαλε στο πόδια. Σύμφωνα με τις περιγραφές της κοπέλας στους αστυνομικούς, ο δράστης ήταν πακιστανικής καταγωγής, κοντός, μελαψός, κοντοκουρεμένος με μαύρα μαλλιά και φορούσε βερμούδα μπεζ με χακί στοιχεία.

Και στις τρεις περιπτώσεις οι παθούσες υπέβαλαν μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, καταγγέλλοντας ως δράστη άγνωστο μελαψό άντρα μεσαίου αναστήματος. Οι αστυνομικοί υπέδειξαν στις κοπέλες φωτογραφίες από σεσημασμένους δράστες ως ύποπτους για τη σε βάρος τους επίθεση. Καμία γυναίκα δεν αναγνώρισε τον επίδοξο βιαστή της στο πρόσωπο των ατόμων που τους υπεδείχθησαν. Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για τον εντοπισμό του δράκου του Μεταξουργείου, καθώς εκτιμούν πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο και στις τρεις περιπτώσεις.

Παράλληλα, έχουν ενημερωθεί οι δεκάδες αστυνομικοί που φρουρούν σε 24ωρη βάση το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας, για να είναι σε ετοιμότητα, αν χρειαστεί για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ανώμαλου αλλοδαπού που επιτίθεται σε ανυπεράσπιστες κοπέλες.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης: Τρίτο χτύπημα στη γειτονιά της Σακελλαροπούλου – Ο δράκος του Μεταξουργείου επιτέθηκε σε 31χρονη κάτω από τη μύτη των φρουρών της Προέδρου

Διαβάστε επίσης: Δεύτερο περιστατικό απόπειρας βιασμού στη φυλασσόμενη γειτονιά της Κατερίνας Σακελλαροπούλου!

Διαβάστε επίσης: «Δράκος» στα στενά της Σακελλαροπούλου – Τρόμος λίγα μέτρα από το φυλασσόμενο σπίτι της Πρώτης Κυρίας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Γιατί δεν βάζει η αστυνομία δύο τρείς εκπαιδευμένες γυναίκες έμπειρες αστυνομικούς ως δόλωμα στην περιοχή για να τον συλλάβουν χωρίς κίνδυνο για τις απλές γυναίκες πολίτες ;;;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This