Food blogger στην Κίνα έφαγε 10 κιλά φαγητό και πέθανε σε ζωντανή μετάδοση

Ήταν δημοφιλής για Μukbang

Must Read

Σοκάρει Κινέζα food blogger, η 24χρονη Pan Xiaoting, η οποία πέθανε σε live streaming μετάδοση από υπερβολική κατανάλωση φαγητού. Η γνωστή influencer στην πατρίδα της  βιντεοσκοπούσε τον εαυτό της ζωντανά επί 10 και πλέον ώρες την ημέρα. Έτρωγε τακτικά περισσότερο από 10 κιλά φαγητού.

Η Xiaoting έμαθε για το Μukbang -διαδικτυακή μετάδοση στην οποία τρως μεγάλη ποσότητα φαγητού για να διασκεδάσεις τους θεατές– από έναν φίλο της που έβγαζε πολλά χρήματα. Η παράξενη πρακτική προέρχεται από την Νότια Κορέα.

Οι μερίδες της γίνονταν ολοένα και μεγαλύτερες και η δημοφιλία της μεγάλωνε. Περνούσε πολύ χρόνο on line, αφού οι ακόλουθοί της άρχισαν να την βομβαρδίζουν με δώρα.

Την περασμένη Κυριακή, ΜΜΕ στην Κίνα μετέδωσαν ότι ένα κορίτσι πέθανε ξαφνικά κατά την διάρκεια ζωντανής μετάδοσης. Σύμφωνα με την αυτοψία, η κοιλιά της ήταν αισθητά παραμορφωμένη και το στομάχι της ήταν γεμάτο με άπεπτη τροφή.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This