Βελτιωμένη η ΑΕΚ στο 1-1 με την Ομόνοια στη Λευκωσία

Must Read

Η ΑΕΚ σιγά σιγά βρίσκει το δρόμο της για τις υποχρεώσεις της νέας χρονιάς. Χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός, χωρίς να δέσουν παλιοί και νέοι παίκτες, απλά στο 1-1 με την Ομόνοια έδειξε ότι θα είναι έτοιμη για την πρώτη της ευρωπαϊκή υποχρέωση στον β’ γύρο του Κόνφερενς Λιγκ με αντίπαλο την Εσκάλδες από την Ανδόρρα.

Στη Λευκωσία και οι δύο ομάδες είδαν τη μεταξύ τους αναμέτρηση ως ευκαιρία για να διαπιστώσουν τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών τους οι προπονητές. Και η Ομόνοια την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζει τη δική της πορεία στην Ευρώπη με αντίπαλο την Τορπέντο Κουταΐσι από τη Γεωργία.

Πρώτο, θετικό, συμπέρασμα ότι η Ένωση παραμένει εξαιρετική στις στημένες φάσεις. Το γκολ της προήλθε από εκτέλεση κόρνερ του Μάνταλου και κεφαλιά του Βίντα που περνάει… δεύτερη νιότη.

Ο Στρακόσια με τις επεμβάσεις του έδειξε ότιπαραμένει σε φόρμα όπως και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ η λογική του Αλμέιδα να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες ήταν μια καλή ευκαιρία να…. τσεκάρει σε πραγμσατικές συνθήκες την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του.

69′: Η ΑΕΚ ανοίγει το σκορ με κεφαλιά του Βίντα έπειτα από κόρνερ του Μάνταλου.




79′: Η ισοφάριση για την Ομόνοια με τον Σίμιτς.




ΑΕΚ (Αλμέιδα): Μπρινιόλι (46′ Στρακόσια), Ρότα (73′ Ροντόνια), Κάλενς, Βίντα (73′ Μήτογλου), Χατζισαφί (73′ Πήλιος), Σιμάνσκι (63′ Πινέδα), Γιόνσον (63′ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (63′ Γαλανόπουλος), Λιούμπιτσιτς(63′ Άμραμπατ), Λιβάι (63′ Φερνάντες), Ελίασον (63′ Κοϊτά).
Ομόνοια (Καρσέδο): Φαμπιάνο, Μασούρας (63′ Σιπριάνο), Κουλιμπαλί, Παναγιώτου (63′ Ντιανικού), Χαμάς (63′ Έλντερ), Μάριτς, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Σίμιτς, Σεμέδο (87′ Κέρτις), Κακουλλής.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This