Εξετάζονται παράνομα ασθενείς και προτείνονται Botox στα γραφεία του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου;

«Καλούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη να διερευνήσει άμεσα την σοβαρότατη αυτή καταγγελία»

Must Read

Τη στιγμή που τα νοσοκομεία της χώρας έχουν καταρρεύσει λόγω της υποστελέχωσης και των απάνθρωπων εργασιακών συνθηκών, τη στιγμή που ο Υπουργός Υγείας απειλεί τους γιατρούς με επίταξη και διακοπή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, τη στιγμή που έχουμε στην Ελλάδα ασθενείς δύο ταχυτήτων: τους έχοντες χρήματα, οι οποίοι χειρουργούνται άμεσα, και τους μη έχοντες, οι οποίοι περιμένουν χρόνια για ένα χειρουργείο, διαβάζουμε με έκπληξη την αποκάλυψη της εφημερίδας Documento, σύμφωνα με την οποία ο Πρόεδρος του Π.Ι.Σ κ. Εξαδάκτυλος φέρεται να εξετάζει παράνομα ασθενείς και να προτείνει ιατρικές πράξεις, εντός του προεδρικού γραφείου του, στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, που αποτελεί χώρο διοικητικών γραφείων και όχι αδειοδοτημένο ιατρείο, αναφέρει σε δήλωση του ο Πέτρος Παππάς, βουλευτής και αν. τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, και συμπληρώνει:

«Καλούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη να διερευνήσει άμεσα την σοβαρότατη αυτή καταγγελία και τον Πρόεδρο του Π.Ι.Σ, ο οποίος φέρει έναν σημαντικό θεσμικό ρόλο, να διευκρινίσει τι συμβαίνει τελικά».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This