«Venga venga Lamela!!!» – Το βράδυ στην Αθήνα ο Έρικ Λαμέλα για την ΑΕΚ

Must Read

Ο Αργεντίνος σταρ Έρικ Λαμέλα έρχεται στην Αθήνα για τα μάτια των «κιτρινόμαυρών»! Η σπουδαία μεταγραφή της ΑΕΚ είναι γεγονός και απόψε (19/07) το βράδυ θα έρθει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.




 

«Venga venga Lamela!!! Ραντεβού στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 21:00!!!», αναφέρει η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στα σόσιαλ μίντια.

 

Η μεταγραφή Λαμέλα είναι αναμφίβολα μια από τις πιο εμβληματικές καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή με θητεία σε τρία κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με την Τότεναμ, τη Ρόμα και τη Σεβίλη και με 25 συμμετοχές στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια εθνική Αργεντινής, με την οποία ωστόσο αγωνίστηκε για τελευταία φορά πριν από 5 χρόνια. Το ΑΠΕ-ΜΠΕ αποκάλυψε χθες ότι η τεράστια μεταγραφή έχει ολοκληρωθεί και σήμερα το πρωί η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανάρτησή της επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ FACEBOOK

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This