Ξεπουλάνε οι μπανιέρες στη Μαδρίτη για να κοιμάται μέσα ο κόσμος – Η Βούλτεψη ξέρει

Η Ελλάδα δεν είναι από τις ακριβότερες χώρες στην Ευρωζώνη, είναι οφθαλμαπάτη. Εμπιστευτείτε την αυθεντία

Must Read

Τη δεκαετία του ’70 έκανε θραύση στην Ελλάδα μια τηλεοπτική διαφήμιση απορρυπαντικού με το όνομα «Η θεία Όλγα», όπου μια συμπαθέστατη κυρία ρωτούσε νοικοκυρές για το προϊόν «με λαμπρυντικούς κόκκους» και αν αυτό «ξέρει» από λεκέδες, «ξέρει» από άρωμα, «ξέρει» από χέρια, «ξέρει» από μπουγάδα.

Η ατάκα «Η θεία Όλγα ξέρει», έγινε έκτοτε θρυλική και χρησιμοποιείται στην καθομιλουμένη για επίκληση στην αυθεντία.

Μερικές δεκαετίες αργότερα, η αυθεντία έχει άλλο όνομα, οπότε θα πρέπει να προσαρμοστεί σχετικά η έκφραση και να γίνει «Η Σοφία Βούλτεψη ξέρει».

Φυσικά και ξέρει η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, καθώς όπως είπε, «δεν ζούμε σε ένα γαλατικό χωριό, ταξιδεύουμε κι εμείς στο εξωτερικό».

Έτσι, παρουσίασε τα δικά της «ατράνταχτα» επιχειρήματα για να πείσει ότι η Ελλάδα δεν είναι από τις ακριβότερες χώρες στην Ευρωζώνη και πως η έκθεση της ΤτΕ που «καρφώνει» την Κυβέρνηση Μητσοτάκη για την εξωφρενική ακρίβεια σε πάνω απ΄40 κατηγορίες βασικών τυποποιημένων προϊόντων στα σούπερ μάρκετ, δεν είναι αυτό που νομίζουμε!

Κατά την αυθεντία όμως, «το κόστος ζωής δεν οφείλεται μόνο στα προϊόντα. Οφείλεται και στα ενοίκια, που στο Βέλγιο δεν μπορείς να νοικιάσεις ούτε σοφίτα. Στη Μαδρίτη θέλεις 600 ευρώ για ένα δωμάτιο χωρίς μπάνιο… Στις μπανιέρες κοιμούνται στη Μαδρίτη. Χρησιμοποιούν και τις μπανιέρες για να κοιμηθούν. Αυτά τώρα επειδή ήμουνα εκεί … Πάμε κι εμείς στο εξωτερικό και δεν πληρώνουμε φθηνότερα ούτε στα εστιατόρια, ούτε στα μπακάλικα».




Δεύτερο «χτύπημα» μέσα σε ένα 24ωρο από τη Σοφία Βούλτεψη, η οποία θυμίζουμε ότι έχει βάλει τον κόσμο να ψάχνει εναγωνίως αν έχει γίνει κι άλλο πραξικόπημα στη Αφρική, για να υπολογίζει έτσι πόσο ακριβότερα θα πληρώσει το ηλεκτρικό ρεύμα και πόσο θα ακριβύνουν κι άλλο τα πάντα…

«Η θεωρία του χάους φαίνεται πως έχει γίνει της μόδας στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας»

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του έσπευσε να σχολιάσει καυστικά τις τοποθετήσεις της κ.Βούλτεψη, κάνοντας λόγο για «θεωρία του χάους» στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

  • Αναλυτικά:

Φαίνεται πως η κ. Βούλτεψη έχει βάλει στόχο να σπάσει κάθε ρεκόρ γραφικότητας. Μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, η υφυπουργός Μετανάστευσης αμφισβήτησε την έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία τεκμηριώνει πως η Ελλάδα είναι από τις ακριβότερες χώρες της Ευρωζώνης σε μια σειρά βασικά προϊόντα. Τα… επιχειρήματα που χρησιμοποίησε προς τούτο ήταν ότι και η ίδια ταξιδεύει στο εξωτερικό και βλέπει τις τιμές…

Το ακόμη πιο ατράνταχτο επιχείρημα της υφυπουργού του κ. Μητσοτάκη, επίσης προϊόν της επιτόπιας παρατήρησης που διεξάγει συστηματικά καθώς ταξιδεύει, ήταν ότι «στην Ισπανία κοιμούνται στις μπανιέρες» λόγω των ακριβών ενοικίων, ενώ στην Ελλάδα είναι… πάμφθηνα.

Να πούμε πως μας προκαλούν έκπληξη οι τοποθετήσεις της, θα ήταν ψέματα. Η ίδια άλλωστε, όταν ρωτήθηκε χθες στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ για την ακρίβεια, την απέδωσε στα… οκτώ πραξικοπήματα που έχουν γίνει στις χώρες της Αφρικής!

Η θεωρία του χάους φαίνεται πως έχει γίνει της μόδας στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

    • Επιπλέον, έχουν σύστημε υγείας, έχουν παιδεία, έχουν οργανωμένη Δημόσια διοιίκηση, έχουν αξιποπρεπείς συντάξεις, πληρώνουν το ρεύμα στο 1/3 της Ελλάδος, τα καύσιμα αισθητά πιό φθηνά, και τα σπίτια που περιγράφεις έχουν πολλές φορές και κήπο και ανέσεις που εδώ είναι ανύπαρκτα. Η λίστα είναι ατελείωτη και μάλιστα μιλάμε για μία χώρα που έχσα έναν πόλεμο και την άλλη χώρα που ήταν με τους νικητές.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This