Οργή στο Twitter για την Πάολα που τραγούδησε Θάνο Μικρούτσικο στα μπουζούκια

Must Read

Σάλο έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κίνηση της Πάολα να ερμηνεύσει μελοποιημένο ποίημα του Καββαδία από τον Θάνο Μικρούτσικο στα μπουζούκια.

Η λαϊκή τραγουδίστρια η οποία τελικά εμφανίζεται στο Barbarella στη Θεσσαλονίκη, μετά από την απόφαση του Δήμου να σφραγιστεί το Catalaya Music Area μετά από τις διαμαρτυρίες των κατοίκων που δεν μπορούσαν να κοιμηθούν τα βράδια, τραγούδησε το γνωστό «Οι εφτά νάνοι στο S/S Cyrenia», με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταιγισμός αρνητικών σχολίων.

Μάλιστα πολλοί χρήστες αναδημοσιεύουν την ανάρτηση του μουσικού Γιάννη Ψειμαδά, ο οποίος κατακεραυνώνει την Πάολα:

«”Γιέ μου πού πας; Μάνα θα πάω στα σκυλάδικα!”. Πάολα εκστασιασμένη, αγριεμένη, με ανάλογο ντύσιμο σκυλάδικοπαρακμιακού μαγαζιού και ροκ φίρμας των 80’ς και “δώσσσσσε μαέστροοο!” τραγουδάει Καββαδία-Μικρούτσικο, το κορυφαίο “Οι 7 νάνοι στο S-S Cyrenia”.

Της πετάνε λουλούδια και στην κορύφωση του ποιήματος-τραγουδιού μια λουλουδού περιμένει υπομονετικά δίπλα της με το δίσκο γεμάτο λουλούδια να της τον αδειάσει (γιατί ο πελάτης έχει πάντα δίκιο και ξοδεύει για να επιδεικνύεται άμα λάχει να ουμ).

Να γελάσω ή να μπήξω τις φωνές δεν ξέρω…» έγραψε ο ίδιος.

Δείτε επίσης:

Σωρεία συλλήψεων στο κέντρο που τραγουδά η Πάολα – Το ξέσπασμα της τραγουδίστριας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Πω πω υποκρισία!! Οι καταγγέλοντας το ρατσισμό όπου βρεθούν κι όπου σταθούν σε κάθε μορφή του, εκφράζουν οι ιδιοι πρώτοι το ρατσισμό τους για το ποιοι επιτρέπεται να ερμηνεύουν έναν μουσικοσυνθέτη αλλα και που!
    Δεν είδαμε να διαμαρτυρηθούν ποτέ για τη τζαζοποιηση του ρεμπέτικου.
    Όσο για το τραγούδι αυτό εμένα προσωπικά με αφήνει αδιάφορη διότι πρέπει να έχεις αντίστοιχα βιώματα για να το νοιώσεις και να το καταλάβεις οπότε η γνώμη μου για την ερμηνεία της Πάολα δεν νομίζω ότι μετράει. Λυπάμαι μόνο αυτούς που πλήρωσαν ένα σκασμό λεφτα για να ξεσκασουν και αντί για αυτό εβλεπαν και άκουγαν μια Πάολα σε ένα εκφραστικό καλλιτεχνικό κρεσεντο που εν τέλει θα μπορούσε να το εκδηλώσει σε ιδιωτικό χώρο γιατί αφορά μόνο εκείνην και κανρβαν άλλο που ήταν εκεί στο κέντρο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This