Αναστασία Γιούσεφ: Οι αποκαλύψεις και ο χορός για τον πρώην πλανητάρχη Τζορτζ Μπους jr

«Happy birthday, Mr president»

Must Read

Αποκαλύψεις από την Αναστασία Γιούσεφ στο Mykonos Live TV. Η «hot» χορεύτρια βγήκε σεργιάνι στα Ματογιάννια μαζί με μια φίλη της και δεν ξέφυγε από τον ρεπόρτερ του τοπικού καναλιού, στον οποίο αποκάλυψε ιστορίες από τη δουλειά της.

Αφού άρχισε λέγοντας, αστειευόμενη, ότι έχει βγάλει εκατομμύρια και ήρθε να τα φάει στη Μύκονο, στη συνέχεια δήλωσε: «Εχω χορέψει για τον Bush (junior). Στη θαλαμηγό της Μαριάννας Λάτση. Ηρθαν με ελικόπτερο και με πήραν. Σε ένα νησί είχαν στήσει εστιατόριο με φωτιές. Χόρεψα για τον Bush (George Bush junior) και του είπα και το επικό “Happy Birthday, Mr president”. Γιατί ήταν όντως πρόεδρος! Πληρώθηκα καλά. Είχαμε συμφωνήσει ένα πολύ καλό ποσό, αλλά επειδή η κυρία Λάτση έμεινε ευχαριστημένη, μου έδωσε δώρο πολύ περισσότερα χρήματα» δήλωσε η Αναστασία Γιούσεφ, απαντώντας σε ερώτηση για την πιο διάσημη προσωπικότητα για την οποία έχει χορέψει.

Στη συνέχεια η εκρηκτική performer αποκάλυψε πως έχουν κάνει fans τατουάζ το όνομά της! Oσο για το πιο παράξενο πράγμα που της έχουν ζητήσει στα μηνύματα που της στέλνουν καθημερινά στα social media; Oπως σχολίασε η ίδια, της έχουν ζητήσει πολλά κατά καιρούς, αλλά το πιο περίεργο απ’ όλα ήταν «να τους κ@τουρήσει!» Στην ερώτηση αν έχει λογαριασμό στην πλατφόρμα OnlyFans, η Αναστασία απάντησε αρνητικά, αλλά, όπως σημείωσε, την έχουν τρελάνει στα σχόλια και τα μηνύματα να κάνει.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This