Φρίκη στην Αρκαδία: Νεκρός 64χρονος με χτυπήματα σε κεφάλι και λαιμό – Συνελήφθησαν δύο άτομα

Οι Αρχές αναζητούν τον δράστη

Must Read

«Πέπλο» μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση ενός 64χρονου, που δολοφονήθηκε στην Αρκαδία, μετά από βάφτιση, με τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ να συγκεντρώνουν στοιχεία, ώστε να συμπληρώσουν το παζλ της ανθρωποκτονίας. Νωρίτερα, συνελήφθησαν από τις Αρχές δύο άτομα, τα οποία ανακρίνονται, καθώς θεωρούνται ύποπτα.

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τα ξημερώματα, όταν ο βρέθηκε νεκρός, στην κοινότητα του Αγίου Πέτρου του δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε ίχνη σωματικών βλαβών στο λαιμό και το κεφάλι, ωστόσο, οι αστυνομικοί αναμένουν και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα ρίξει «φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Την ίδια ώρα, συνελήφθη ένα ζευγάρι, που πριν από την δολοφονία, είχε έρθει σε επαφή με το θύμα. Πρόκειται για έναν 41χρονο και την 34χρονη σύζυγό του, που έφευγαν από την πλατεία του Αγίου Πέτρου, όπου ήταν καλεσμένοι σε βάφτιση, όταν δέχθηκαν λεκτική παρενόχληση από τον 64χρονο. Ως εκ τούτου, ακολούθησε συμπλοκή, οι οποία εκτιμάται από τις Αρχές πως ολοκληρώθηκε με τον θάνατό του.

Πώς συνελήφθησαν

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο 41χρονος και η 34χρονη πήγαν στην Ασφάλεια, ώστε να καταγγείλουν περιστατικό λεκτικής παρενόχλησης σε βάρος της γυναίκας από το θύμα και τότε συνελήφθησαν. Οι δυο τους αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών της Τρίπολης.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το τμήμα Ασφάλειας της Τρίπολης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This