Κόψτε το χρήμα που θρέφει τους μηδενιστές

Ο μηχανισμός προπαγάνδας κατά κανόνα στελεχώνεται από ιδεοληπτικούς αριστερούς, φανατικούς που μισούν την Ελλάδα, τους διακινητές, το τουρκικό κράτος και παρακράτος, και τους ΜΚΟτζήδες με το βρόμικο μάτι και τις βαθιές τσέπες

Must Read

Ο μηχανισμός της οργανωμένης, μαφιόζικης διαχείρισης και εκμετάλλευσης των κατ’ ευφημισμόν «ροών» των λαθρομεταναστών, ήτοι αυτών που μπαίνουν κρυφά και παράνομα στη χώρα, πράξη παράνομη, αφού δεν εισέρχονται από νόμιμες εισόδους, έχοντας τα κατάλληλα νομιμοποιητικά έγγραφα, έχει διάφορα κομμάτια: Καταρχήν, υπάρχουν οι πελάτες των διακινητών, αυτοί που έρχονται από την Αφρική και την Ασία συνήθως στην Τουρκία χωρίς βίζα.

Με πάμφθηνα εισιτήρια, στη συντριπτική πλειονότητά τους σουνίτες μουσουλμάνοι, οι οποίοι κατευθύνονται προς τα παράλια και τον Εβρο, έρχονται με διάφορους τρόπους σε επαφή με τις εγκληματικές οργανώσεις των διακινητών, που είναι το επόμενο κομμάτι του μηχανισμού. Σε μεγάλο βαθμό οι υποψήφιοι πελάτες των διακινητών καθοδηγούνται από άλλο ένα κρίσιμο μέρος του μηχανισμού, τα όργανα του τουρκικού κράτους, ήτοι ΜΙΤατζήδες, στρατοχωροφύλακες και αστυνομικούς, αφού το κράτος- συμμορία των Γενοκτόνων εργαλειοποιεί την παράνομη μετανάστευση ως όπλο εναντίον της Ελλάδας και όλης της Δύσης. Το παρακράτος και ο υπόκοσμος στην Τουρκία είναι όργανα του κράτους, με λειτουργούς του οποίου μοιράζονται τα κέρδη από την μπίζνα του trafficking. Με απλά λόγια, δεν υπάρχει ούτε ένας από αυτούς τους απρόσκλητους μουσαφιραίους, που βλέπετε να περιφέρονται στη χώρα αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη και ήρθε μέσω Τουρκίας, που να μην έχει ακουμπήσει «ζεστό» χρήμα ως ναύλα στους μαφιόζους και στο τουρκικό κράτος. Συχνά φορτώνονται στις βάρκες υπό την επιτήρηση των τουρκικών αρχών και αποπλέουν υπό τα νυσταλέα όμματα της Τουρκικής Ακτοφυλακής. Το κράτος, που ψαρόβαρκα να αποπειραθεί να μπει, δεν περνάει, ελέγχεται και συλλαμβάνεται, παθαίνει τύφλωση και κωφότητα μόνο στα εξερχόμενα σκάφη, τα οποία στέλνουν μουσουλμάνους, κατά κανόνα νέους άνδρες, στην αφασιακή Ευρώπη.

Άμεσοι συνεργοί

Το άλλο κομμάτι του μηχανισμού είναι οι λεγόμενες ΜΚΟ, άλλως Μπίζνες Καλά Οργανωμένες, τουλάχιστον αρκετές από αυτές, οι οποίες, όπως έχει αποδειχθεί με στοιχεία ποινικών δικογραφιών, είναι άμεσοι συνεργοί των εγκληματικών οργανώσεων των διακινητών, αφού συχνά είναι προσυνεννοημένοι με τους διακινητές, τους καθοδηγούν για να αποφύγουν την Ελληνική Ακτοφυλακή, γνωρίζουν τα σημεία αποβίβασης των εισβολέων, τους υποδέχονται και τους συνδράμουν στο να παρουσιάσουν ψευδείς ιστορίες καταδίωξης για να εξασφαλίσουν άσυλο, ενώ τα μέλη των ΜΚΟ κονομάνε με το κεφάλι από διάφορες πηγές, προγράμματα κ.λπ., αφού η Ε.Ε. ακολουθεί μια τραγική πολιτική χρηματοδότησης της παράνομης μετανάστευσης, με προσφορά επιδομάτων, κατοικιών, νομιμοποιητικών εγγράφων. Ετσι έχει δημιουργηθεί ένας τεράστιος μαγνήτης, που έλκει εκατομμύρια από την Αφρική και την Ασία, δημιουργώντας την αίσθηση «ανοίξαμε και σας περιμένουμε».

Τέλος, υπάρχει άλλο ένα σημαντικό κομμάτι του μηχανισμού της εισβολής παρανόμων και του ισλαμικού εποικισμού, που είναι ο μηχανισμός προπαγάνδας, ο οποίος κατά κανόνα στελεχώνεται από ιδεοληπτικούς αριστερούς, φανατικούς που μισούν την Ελλάδα, τη γη που πατάνε, εξωμότες ψευτοδεξιούς φιλελέφτ, δημοσιογραφούντες, ιντελιγκέντσηδες, καλλιτέχνες της συμφοράς, κατά κανόνα με κρατικό χρήμα, οι οποίοι συμμετέχουν και οι ίδιοι στον μηχανισμό αυτό, μαζί με τους πελάτες των διακινητών, τους διακινητές, το τουρκικό κράτος και παρακράτος και τους ΜΚΟτζήδες με το βρόμικο μάτι και τις βαθιές τσέπες.

Μπορεί μερικοί να είναι απλά «χρήσιμοι ηλίθιοι», έχουν όμως αναλάβει να εμφανίσουν ψυχοπονιάρικα το πρόβλημα, κατασυκοφαντώντας οποιονδήποτε ασκεί κριτική, κάνοντας την πάπια, αποσιωπώντας τον ρόλο του γενοκτόνου τουρκισμού, των υπηρεσιών του και των μαφιόζων διακινητών του, και οι οποίοι συστηματικά καθυβρίζουν την Ελλάδα, συκοφαντούν το Λιμενικό μας, που έχει σώσει χιλιάδες. Μάλιστα, σε κάθε ευκαιρία παραλείπουν την παραμικρή αναφορά στους αληθινούς ενόχους, την Τουρκία, τους διακινητές και τους ΜΚΟτζήδες, που φορτώνουν τους ανθρώπους στις βάρκες και τους πνίγουν.

Χυδαίες παρεμβάσεις

Ποταμοί άρθρων, βίντεο, χυδαίες παρεμβάσεις σε εκδηλώσεις, όλες στραμμένες σαν όπλα κατά της Ελλάδας και των συμφερόντων του λαού μας, ενώ το Σύνταγμά μας απαιτεί την προάσπιση της νομιμότητας, της εθνικής και της κοινωνικής μας συνοχής.

Ο ίδιος μηχανισμός τελευταία υποστηρίζει στη δημόσια σφαίρα με τον ίδιο τρόπο τους αντισημίτες, φιλότουρκους, ισλαμοναζί Παλαιστίνιους, οι οποίοι εξέλεξαν και υποστηρίζουν την τζιχαντιστική τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς, πανηγυρίζοντας στους δρόμους τη σφαγή στις 7/10.

Προπηλάκισαν, δε, και κακοποίησαν τους ομήρους, ενώ χρησιμοποιούν σχολεία, νοσοκομεία και κατοικίες ως στρατόπεδα και αποθήκες οπλισμού. Είναι οι ίδιοι που υποδέχθηκαν τον Ερντογάν με πανό «Καλώς ήρθες, νέε Πορθητή», που πανηγύρισαν τη μετατροπή της Αγιας-Σοφιάς σε τζαμί, που έχουν εξοντώσει κάθε αντιπολίτευση και έχουν επιβάλει στην κοινωνία τους τον ισλαμικό ολοκληρωτισμό, με ό,τι αυτό σημαίνει για τα δικαιώματα των παιδιών, των γυναικών, των ομοφυλοφίλων, των αντιφρονούντων.

Ελεεινή προπαγάνδα υπό το πρόσχημα της τέχνης βεβηλώνει τα αρχαία θέατρά μας, όπου αριστερόστροφοι φασίστες ανεμίζουν τα κουρελόπανα του νέου αντισημιτισμού των φίλων του Ερντογάν, παλαιστινιακές σημαίες, που ισοδυναμούν ηθικά με τη σβάστικα της ναζιστικής Γερμανίας. Οσο αθώοι ήταν οι Γερμανοί το 1933-1945 τόσο αθώοι είναι σήμερα οι Παλαιστίνιοι. Εχουμε δημοκρατία και έχουν δικαίωμα άποψης και οι κόκκινοι φασίστες. Ας πληρώσουν θέατρο, οποιαδήποτε αίθουσα, να μαζευτούν για να τα πουν μεταξύ τους.

Αυτό που είναι αδιανόητο είναι ότι τους χρηματοδοτεί το κράτος από τους φόρους μας. Κόψτε το χρήμα στη μηδενιστική αριστερά, κόψτε τον ομφάλιο λώρο που συνδέει τα κρατικά ταμεία με τις τσέπες των αριστερόστροφων φασιστών και θα ξεβρομίσει ο τόπος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Θα ηθελα να γινει μια εκτενης ερευνα κε Φαηλο αν υπαρχουν γραφεια διαχειρισης ανθρωπινου δυναμικου ανα την Ελλαδα που ασχολουνται στο να εξασφαλιζουν δια της νομοτυπης οδου σε επιχειρησεις παρανομους μεταναστες που πηραν ασυλο. Εχει ενδιαφερον να αναδειχθει το καθεστως απασχολησης, το επιπεδο παραγωγικοτητας των εργαζομενων αυτων, το γνωστικο τους επιπεδο, η κοινωνικη τους διαστρωματωση, το επιπεδο γνωσεων, και φυσικα ποιος ειναι ο ρολος του κρατους σε αυτο το νομιμο δουλεμποριο.

  2. Όπως την πάνε τη δουλειά οι πουλημένοι θα έρθει η στιγμή που θα πούμε “Ο σώζων εαυτόν σωθήτω”, αλλά τότε θα είναι αργά…!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χαριστική βολή στα ΕΑΣ!

Τη χαριστική βολή στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ) και συνολικά την εθνική βιομηχανία παραγωγής πυρομαχικών έδωσε την περασμένη Τετάρτη...

More Articles Like This