Αποσύρεται ο Τζο Μπάιντεν από τις εκλογές! Στηρίζει την υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις

Must Read

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν – πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο Τζο Μπάιντεν αποσύρεται από τις εθνικές εκλογές των ΗΠΑ.

Τουλάχιστον 31 βουλευτές και πέντε γερουσιαστές είχαν αμφισβήτησει ανοιχτά την εκλογή του, ενώ υπήρχε διάχυτη η φημολογία ότι εντός του Σαββατοκύριακου ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα δήλωνε την παραίτησή του από την κούρσα διεκδίκησης νέας θητείας.

Η επιστολή παραίτησης που δόθηκε στην δημοσιότητα πριν από λίγα λεπτά.

«Πιστεύω ότι είναι προς το συμφέρον του κόμματός μου και της χώρας να παραιτηθώ…», αναφέρει στην επιστολή του, χωρίς να επεισέρχεται σε λεπτομέρειες, που άλλωστε όλοι γνωρίζουμε.

Λίγο αργότερα με δεύτερη ανάρτησή του ο 81χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι στηρίζει την Κάμαλα Χάρις ως υποψήφια των Δημοκρατικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνάδελφοί μου Δημοκρατικοί, αποφάσισα να μην αποδεχτώ την υποψηφιότητα και να επικεντρώσω όλες μου τις δυνάμεις στα προεδρικά μου καθήκοντα για το υπόλοιπο της θητείας μου. Η πρώτη μου απόφαση το 2020 ήταν να επιλέξω την Κάμαλα Χάρις ως Αντιπρόεδρό μου. Και ήταν η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει. Σήμερα θέλω να προσφέρω την πλήρη υποστήριξή μου στην Κάμαλα Χάρις ώστε να είναι η υποψήφια του κόμματός μας σε αυτέ τις εκλογές. Δημοκρατικοί – ήρθε η ώρα να ενωθούμε και να νικήσουμε τον Τραμπ. Ας το κάνουμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This