MasterChef: Νεκρή η σεφ Ντέμη Γεωργίου – Έδινε μάχη στην Εντατική τα τελευταία 24ωρα

Must Read

Μία είδηση που σοκάρει κάνει τον γύρο του διαδικτύου από νωρίς σήμερα το πρωί, καθώς η πρώην παίκτρια του MasterChef, Ντέμη Γεωργίου, έφυγε από την ζωή, μετά από δύσκολη μάχη που έδινε τα τελευταία 24ωρα στην Εντατική.

Η γνωστή σεφ, εργαζόταν στην Πάρο όταν το βράδυ του Σαββάτου έπαθε οξεία βακτηριακή μόλυνση με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Ειδικότερα, η 39χρονη, υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη κι όταν την παρέλαβε το ΕΚΑΒ δεν είχε επίπεδο συνείδησης και βρισκόταν σε κώμα.

Το πρωί της Κυριακής μεταφέρθηκε από το Κέντρο Υγείας του νησιού, με ελικόπτερο στην Αθήνα όπου και νοσηλευόταν διασωληνωμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Την είδηση είχε κάνει γνωστή ο φίλος της Ντέμης, Θανάσης Καραχάλιος που βρισκόταν μαζί της στην Πάρο και επέστρεψε εσπευσμένα στην πρωτεύουσα λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης.

@archi43718 @Demmy P. Georgiou ελα εδω κουμπαρουλα Παιδιά προσευχηθείτε σας παρακαλώ πάμε να σώσουμε αυτό το κορίτσι το δικό μας κορίτσι 🥹🥹🥹🥹🙏🙏🙏🙏🙏 ##foryoupage❤️❤️##foryou##fyp##love##happy ♬ πρωτότυπος ήχος – Archi 🧿 Άρτζι 🧿

Ωστόσο, την τελευταία ώρα πηγές αναφέρουν πως η 39χρονη γυναίκα δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από την σύντομη αλλά σκληρή μάχη. Σύμφωνα με το Zappit.gr η Ντέμη Γεωργίου άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς, φίλους και συναδέλφους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This