Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Μάκης Γκαγκάτσης

Must Read

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, μοναδικός υποψήφιος – και πρώην παράγοντας του ΠΑΟΚ- με 61 ψήφους υπέρ αναδείχθηκε νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Εξελέγη μέσω της διαδικασίας των εκλογών και θα πιάσει άμεσα δουλειά για όλα τα ζητήματα στην Ελληνική Ποδοσφαιική Ομοσπονδία.




 

Στη ψηφοφορία επρόκειτο να λάβουν μέρος 71 μέλη στο σύνολο. Απείχαν της διαδικασίας ως γνωστόν οι Παναθηναϊκός και Άρης, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο πρόσωπο του Μάκη Γκαγκάτση, αλλά και η Athens Kallithea, λόγω υποχρεώσεων του εκπροσώπου της.

Συνολικά 32 ΕΠΣ ήταν αυτές που υπέδειξαν την υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση,αριθμός που ξεπερνά το 50% του συνολικού αριθμού των Ενώσεων. Αυτές ήταν οι ΕΠΣ Αργολίδας, Άρτας, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Ηλείας, Ημαθίας, Ηπείρου, Ηρακλείου, Θεσσαλίας, Θράκης, Καβάλας, Καστοριάς, Κεφαλονιάς – Ιθάκης, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Λακωνίας, Λάρισας, Λασιθίου, Λέσβου, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας – Λευκάδας, Ρεθύμνου, Τρικάλων, Χαλκιδικής, Χανίων και Χίου.

Ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με ανακοίνωσή τους οι «πράσινοι» κάνουν λόγο για νέο κεφάλαιο κατρακύλας του ελληνικού ποδοσφαίρου αφήνοντας αιχμές για τον νέο επικεφαλής της ομοσπονδίας, αλλά και τον Ολυμπιακό που χαρακτηρίζει αφύσικο σύμμαχο του ΠΑΟΚ.

«Πώς μπορεί να τα πράξει όλα αυτά, όταν συμμαχεί με τον υπεύθυνο για τη μεγαλύτερη καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου;», αναφέρει ο Παναθηναϊκός προσθέτοντας πως ο ίδιος «ο Παναθηναϊκός βάδισε μία μοναχική διαδρομή, όντας πρωτοπόρος στη μάχη για τη διάλυση του παρασκηνίου και την επικράτηση των υγιών δυνάμεων του ποδοσφαίρου. Στην πορεία κάποιοι συμπορεύτηκαν, αν και στη συνέχεια έχασαν το δρόμο».

Κατά πόσο άραγε μπορεί να διασφαλιστεί η ισονομία, όταν ο νεοεκλεγέντας πρόεδρος της ΕΠΟ προέρχεται από το κομμάτι των οργανωμένων οπαδών και ήταν επί σειρά ετών εκτελεστικός διευθυντής της διοίκησης μιας ομάδας, η οποία μαζί με τον αφύσικο της σύμμαχο, χρησιμοποιώντας τις γνωστές μεθόδους με τις ΕΠΣ, ελέγχει την ΕΠΟ; Πώς μπορεί να τα πράξει όλα αυτά, όταν συμμαχεί με τον υπεύθυνο για τη μεγαλύτερη καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Επί σειρά ετών ο Παναθηναϊκός βάδισε μία μοναχική διαδρομή, όντας πρωτοπόρος στη μάχη για τη διάλυση του παρασκηνίου και την επικράτηση των υγιών δυνάμεων του ποδοσφαίρου. Στην πορεία κάποιοι συμπορεύτηκαν, αν και στη συνέχεια έχασαν το δρόμο.

Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει την προσπάθεια αυτή και καλεί όσους αποστρέφονται των μεθόδων που ακολουθούνται, να συστρατευθούν στη μάχη».

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This