Σοκαρισμένο το ελληνικό Twitter για τον ξαφνικό θάνατο της Ντέμης Γεωργίου – «Πώς φεύγει έτσι ο κόσμος;»

Must Read

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι η 39χρονη πρώην παίκτρια του MasterChef Ντέμη Γεωργίου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, μετά από σηπτικό σοκ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τον κύκλο της, το Σάββατο η 39χρονη εργαζόταν σε εστιατόριο στην Πάρο, όταν ξαφνικά κατέρρευσε, χάνοντας τη αισθήσεις της. Αφού μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού, στη συνέχεια διακομίστηκε στην Αθήνα με ελικόπτερο και διασωληνώθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου τελικά άφησε την τελευταία της πνοή. Η 39χρονη είχε πέσει σε κώμα και δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον της.

Ο τραγικός χαμός της σόκαρε τους συγγενείς και τους φίλους της που την αποχαιρετούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με συγκινητικά μηνύματα. Υπενθυμίζεται ότι η 39χρονη είχε μιλήσει ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία και την κρίση στον γάμο της με την σύντροφό της.

Μόλις δύο εβδομάδες πριν, η Ντέμη είχε κάνει ανάρτηση από την Πάρο και τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα ακολουθούσε.

Σχολιάζοντας τον θάνατο της 39χρονης, η Ματίνα Παγώνη εξήγησε ότι η βακτηριακή λοίμωξη είναι στην ουσία λοίμωξη από κάποιο μικρόβιο, που προκάλεσε στη συνέχεια σηπτικό σοκ και πολυοργανική ανεπάρκεια.




Από την ώρα που έγινε γνωστός ο θάνατός της, χρήστες του Twitter δεν μπορούν να πιστέψουν πώς χάθηκε τόσο ξαφνικά η 39χρονη, ενώ άλλοι μπαίνουν ακόμα και σε αντιπαράθεση για τους λόγους που οδήγησαν στην τραγωδία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ? ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ “ΞΑΦΝΙΚΑ” ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΜΗΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ,ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ,ΔΗΛΩΝΕ ΛΕΣΒΙΑ ? ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΕΝΘΟΣ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This