«Δεν με χτύπησε» 2

Must Read

Στις 13 Ιουλίου, δηλαδή μόλις πριν από εννέα ημέρες, γράφαμε την κατά την άποψή μας πορεία που θα είχε η υπόθεση «Αυγενάκη – υπαλλήλου αεροδρομίου». Με αφορμή την τότε δήλωση του τελευταίου «δεν με χτύπησε» και σε συνδυασμό με παλιότερα περιστατικά στον χώρο του ποδοσφαίρου, καταλήγαμε στο συμπέρασμα που θα είχε η τροπή της υπόθεσης.

Ηδη και σε χρόνο πολύ μικρότερο του αναμενόμενου, ο νεαρός υπάλληλος απέσυρε τη μήνυση, χαρακτηρίζοντας το επεισόδιο ένα «ατυχές περιστατικό», δι’ ο και επιβραβεύτηκε από τον κ. Αυγενάκη με έναν ύμνο για το «θύμα», το οποίο ευχαριστεί για την κατανόηση, αλλά και την αντίστασή του στην προσπάθεια εργαλειοποίησης της… σφαλιάρας.

Τέλος, εκφράζει τη λύπη του για την «αναστάτωση» που προκάλεσε στον Παναγιώτη. Ολα καλά, όλα ανθηρά, λοιπόν, και μηδέν παρεξήγηση. Κλείναμε το σημείωμά μας της 13ης Ιουλίου με την πρόβλεψη ότι θα διαβάζαμε στις εφημερίδες: «Ο κ. Αυγενάκης συγχώρεσε τον νεαρό. Αναλαμβάνει το υπουργείο Μαγκιάς». Τα γεγονότα ήταν καταιγιστικά και δυστυχώς επαληθευτήκαμε. Δεν είμαστε μάγοι, κυρίες και κύριοι. Απλώς, όπως έλεγε ο Σεφέρης, «ανήκουμε σε μια χώρα μικρή» και γνωρίζουμε πρόσωπα, πράγματα και ιστορία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χτύπησε με το αυτοκίνητό του γυναίκα με αναπηρικό αμαξίδιο και πάτησε γκάζι

Σε επιδημία τείνουν να εξελιχθούν και τα τροχαία με εγκατάλειψη στη χώρα μας, καθώς το τελευταία διάστημα διαρκώς αυξάνονται,...

More Articles Like This