Δυο ξένοι στο ίδιο κόμμα: Στο χειρότερο σημείο οι σχέσεις Κασσελάκη-Τσίπρα

Must Read

Εχει τη φωτογραφία Τσίπρα στο γραφείο του και της πετάει φαρμακερά βέλη… Κάπως έτσι είναι οι σχέσεις του Στέφανου Κασσελάκη με τον πρώτο πρωθυπουργό της Αριστεράς, τον Αλέξη Τσίπρα.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

«Οι σχέσεις τους είναι πολιτικές» είπε η Βούλα Κεχαγιά, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τις σχέσεις Κασσελάκη και Τσίπρα, που βρίσκονται στο χειρότερο σημείο από ποτέ. «Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε», δηλαδή, καθώς ο νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης φρόντισε με την πολιτική δραστηριότητά του εντός του κόμματος να κόψει εντελώς τις γέφυρες με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Πληροφορίες από το περιβάλλον Τσίπρα αναφέρουν ότι εκείνος είναι εξοργισμένος με τον τωρινό πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και δεν φαίνεται να τους συνδέει τίποτε πια.

Με αφορμή, λοιπόν, τα δημοσιεύματα που επιμένουν ότι είναι βαθιά ενοχλημένος ο πρώην πρωθυπουργός από τον Στέφανο, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά παρέπεμψε στην απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας για το θέμα των οικονομικών, λέγοντας: «Δεν αφήνεται κάποια σκιά σε σχέση με τα οικονομικά, είτε των προηγούμενων ετών είτε της προηγούμενης ηγεσίας είτε της σημερινής». Πρόσθεσε δε ότι στην τελευταία του αναφορά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε για τον πρώην πρωθυπουργό «ότι οι σχέσεις τους είναι πολιτικές».

Γιατί τι άλλο θα μπορούσε να ήταν; Φιλικές πάντως όχι, καθώς ο Κασσελάκης μηδένισε και συνεχίζει να μηδενίζει ό,τι δημιούργησε ο πρώην. Κι αν συνεχίσουν έτσι, θα βλέπει ο ένας τον άλλον και θα αλλάζουν πεζοδρόμιο.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This